New Skool Media verkoopt Beurs.nl aan IEX Media

Amsterdam, 25 juli 2019

New Skool Media verkoopt Beurs.nl per 1 augustus 2019 aan IEX Media. Beurs.nl is één van de grootste beleggingssites voor particuliere beleggers in Nederland. Met realtime koersen van de belangrijkste wereldwijde aandelenindices en actuele nieuwsberichten is Beurs.nl voor vele beleggers dé startpagina. Daarnaast biedt de nieuwsbrief ‘Beurs.nl Update’ biedt ieder uur van de dag het laatste beursnieuws en indices.

De site was in handen van uitgever New Skool Media. “Beurs.nl is een prachtig merk met veel potentie, maar het past beter in het portfolio van IEX Group. Daar kan het verder groeien, terwijl het product inmiddels minder goed binnen onze portfoliostrategie past”, aldus Erwin van Luit, CEO van New Skool Media.

Peter van Sommeren, CEO van IEX Group: “Wij zijn verheugd om met Beurs.nl onze portfolio verder uit te breiden en ons markleiderschap en positie op de advertentiemarkt te versterken.”

Beide partijen hebben besloten geen mededelingen te doen over de voorwaarden van overname.

 

 

 

 

 

Over New Skool Media
New Skool Media is een uitgever van special interest magazines. In het portfolio zitten onder meer Elsevier Weekblad, delicious, Vorsten, Truckstar en Fiets. Met de merken bereikt NSM ongeveer drie miljoen Nederlanders.

Over IEX Media B.V.
IEX is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een van de meest gebruikte informatiebronnen van beleggend Nederland. IEX Media is een innovatief cross-mediaal bedrijf met een breed portfolio aan titels. Via de verschillende Channels worden 1,5 miljoen particuliere beleggers in Nederland en België bereikt. Elke maand bereiken wij met ons Professional Channel 55.000 beleggingsprofessionals.

IEX Media B.V. is onderdeel van moedermaatschappij IEX Group N.V., een aan de Euronext Amsterdam genoteerde vennootschap.

Reacties gesloten