New Skool Media is de millennial van de Nederlandse mediabedrijven: veelzijdig, vrolijk, ambitieus en vol in ontwikkeling. Want? Allereerst de mensen: een energieke mix van ervaring, frisheid, loyaliteit en vakmanschap. En de merken: van prachtbladen als EW en delicious., tot Columbus, Roots en Fiets. Op een toffe plek met de beste koffie, volop ruimte voor focus én gezelligheid, en je mag overal je licht opsteken – ook op spontane borrels.

New Skool Media concreet:

  • 18 magazinemerken, waarvan het grootste deel marktleidend
  • De op één na grootste magazine-uitgever van Nederland
  • 180 werknemers in vaste dienst (januari 2019)
  • Makkelijk bereikbaar met auto én openbaar vervoer
  • En: een groeiscenario voor de onderneming, met veel ruimte voor ontwikkeling van werknemers

Hoe werken bij New Skool Media bevalt? Kijk hieronder!

Laat je inspireren door de prikkelende onderwerpen van ZIN, de snelheid en het spektakel van Formule1 of geniet van het buitenleven en het seizoen met Seasons. Bij New Skool Media is dit allemaal mogelijk.

Bij ons ben je expert in je interessegebied en beschik je over een groot netwerk in de branche. Door intensief samen te werken met je collega’s en door jouw creatieve werkwijze, zorg jij dat onze merken uniek blijven. Kortom werken bij New Skool Media doe je met passie en plezier in een inspirerende omgeving!

Ben jij professioneel, vindingrijk en betrokken en wil je werken bij een inspirerende organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou! Bekijk hieronder de openstaande vacatures. Hebben we even geen passende vacature? Stuur dan gerust jouw open sollicitatie naar humanresources@newskoolmedia.nl.

Bekijk hier onze openstaande vacatures en stages

Reacties gesloten