Gaat je hart sneller kloppen van data, analyses en A/B-testen? Weet jij als geen ander hoe je inzichten uit data-analyse kunt vertalen in heldere rapportages en dashboards? En weet jij deze inzichten om te zetten in concrete actiepunten die bijdragen aan het online succes van onze merken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

New Skool Media heeft een breed portfolio met magazinemerken als Columbus Travel, delicious., EW en ZIN. Onze websites worden maandelijks door miljoenen mensen bezocht. Om verder te groeien, is ons online team op zoek naar een enthousiaste:

Webanalist

Wat ga je doen? Als webanalist is het jouw taak om complexe data-vraagstukken meetbaar te maken via web analytics tools. Met jouw scherpe analyses en vernieuwende inzichten help jij onze redacties met rapportages en adviezen die bijdragen aan het optimaliseren van onze content en het verbeteren van de verspreiding van onze content via online kanalen. Daarnaast help jij het marketingteam bij het analyseren van (klant-)data, het identificeren van groeikansen en het nemen van data gedreven-beslissingen die bijdragen aan een verbetering van de ROAS.

Je stelt jezelf voortdurend de vraag: hoe kunnen we de website nog verder optimaliseren? En, hoe kunnen we de effectiviteit van onze campagnes verder vergroten? Gebruiken we de juiste tagging en tracking, zodat we kunnen vertrouwen op het verkrijgen van de juiste data? Jij gaat op zoek naar antwoorden op deze vragen en maakt daarbij ook actief gebruik van A/B-testen en funnel analyses.

In deze rol rapporteer je aan de manager van het online team en maak je onderdeel uit van een gedreven team van online specialisten waarbij jullie gezamenlijk plannen initiëren om het bereik te vergroten en de conversie van onze merken via online kanalen te verhogen.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een afgeronde universitaire of HBO-opleiding
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van webanalytics
 • Je hebt een data gedreven en analytische werkwijze en werkt graag met tools als Google Analytics, Tagmanager en Google Optimize
 • Je bent een pro in het analyseren en visualiseren van data via tools als Google Data Studio en PowerBI
 • Je bent een aanpakker, pro-actief en continu gericht op het realiseren van verbeteringen
 • Je bent communicatief sterk en je vindt het leuk om kennis en inzichten te delen met collega’s door middel van trainingen en presentaties
 • Je denkt in kansen en werkt graag samen met collega’s aan een gezamenlijk doel
 • Je voelt je thuis in een dynamische omgeving waar flexibiliteit een handige eigenschap is

Wat bieden wij jou? De functie van webanalist is een zeer dynamische en uitdagende rol waarin je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid krijgt. Bovendien kan je een echte bijdrage leveren aan het succes van New Skool Media. Daarbij werk je in een informele werksfeer met enthousiaste en gedreven collega’s.

Onze medewerkers maken het verschil, daarom bieden wij goede voorwaarden, zoals:

 • Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
 • Een jaarcontract voor 36 uur per week met de mogelijkheid om je uren flexibel in te richten
 • Een opleidingsbudget dat je kunt gebruiken voor je eigen ontwikkeling
 • Persoonlijke keuzebudget dat je kunt inzetten naar eigen wensen; extra verlofdagen, opleiding- en ontwikkeling of het fietsplan
 • Een bijdrage aan het woon-werkverkeer en andere secundaire arbeidsvoorwaarden
 • PGB pensioenregeling

Over New Skool Media
New Skool Media is één van de grootste multimediale uitgeverijen die Nederlanders met gemeenschappelijke interessegebieden, passies en hobby’s met elkaar verbindt met de beste artikelen en mooiste belevenissen. Het portfolio bestaat uit meer dan twintig bekende magazine merken waaronder .delicious, EW, Vorsten, Columbus Travel en Fiets.

Solliciteren? Heb je interesse en beschik je over bovenstaande kwaliteiten? Mail dan je cv met motivatie naar humanresources@newskoolmedia.nl t.a.v. Chantal Walravens, HR Manager.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Reacties gesloten