Vorsten

Vorsten_cover_NSMVorsten is de belangrijkste bron van serieuze en betrouwbare informatie over hedendaagse (internationale) koninklijke families, monarchieën uit het verleden, mode, cultuur en interviews met de royals, en dat alles verpakt in een chic glossy jasje.

Regelmatig spreekt Vorsten met leden van koningshuizen, en ook bij bezoeken in binnen- en buitenland is Vorsten erbij. Over al dat koninklijke nieuws brengt Vorsten verslag uit, voorzien van de allermooiste foto’s.

Vorsten vindt gretig aftrek op de paleizen, maar wordt ook in de rest van Nederland en België gelezen door mannen en vrouwen met een bovengemiddeld besteedbaar inkomen. De lezer kiest voor kwaliteit en schrijft respect met een hoofdletter. Vorsten brengt 13 edities per jaar uit, plus een jaarboek. Met in totaal ruim 1500 (!) pagina’s is Vorsten het grootste blad in het segment.

Doelgroep

De lezers van Vorsten (grotendeels vrouwen, tussen de 30 en 90 jaar) zijn nieuwsgierig en hebben een bovengemiddelde belangstelling voor koningshuizen, historie, mode en cultuur. Ze kiezen voor kwaliteit, zijn maatschappelijk betrokken en doneren vaak aan goede doelen. De abonnee is over het algemeen met pensioen en geniet van het leven. Hij of zij geeft graag geld uit aan een nieuwe auto, cultuur en vakanties in binnen- en buitenland.

Reacties gesloten