Truckstar

Truckstar is een prachtige mix van een vaktijdschrift en een publiekstijdschrift, gericht op beroepschauffeurs. Door de onafhankelijke toon, waaruit een goede kennis van zaken blijkt, is Truckstar bijzonder populair bij het zeer kritische publiek. De liefde voor vrachtwagens en het vak van chauffeur spat van de pagina’s. Truckstar gaat niet alleen over techniek, maar besteedt vooral ook veel aandacht aan de sociale aspecten van het beroep.

Truckstar biedt de lezer een community. Je bent geen abonnee, maar lid van de Truckstar-club. Voor de Nederlandstalige vrachtwagenchauffeur geldt: qua informatie, uitstraling en identiteit is dit míjn blad.

Doelgroep

De Truckstar-man is beroepschauffeur, liefhebber van mooie vrachtwagens, en tussen de 25 en 50 jaar oud. Voor de lezer van Truckstar is een vrachtwagen niet zomaar een voertuig waar hij zijn werk mee doet. Het is zijn leven. De Truckstar-lezer rijdt zowel nationaal als internationaal. Hij is geïnteresseerd in sport,vooral auto- en motorsport. Auto’s en motoren mogen sowieso op zijn bijzondere aandacht rekenen.

Truckstar_doelgroep

 

Reacties gesloten