Weet jij van aanpakken en ben je op zoek naar een HR stage in de media?
Dan is de HR afdeling van New Skool Media op zoek naar jou!


Standplaats:     
Amsterdam
Aantal uren:      32 uur
Periode:              in overleg en voor 5 maanden

Wat ga je bij ons doen?

Als stagiaire ga je meedraaien in de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling HR. Denk hierbij aan het opstellen van (arbeids)overeenkomsten, uitwerken van CV’s, verwerken van personeels- en salarismutaties, correspondentie naar de medewerkers, verwerken van de post en (telefonisch) beantwoorden van vragen van leidinggevenden en medewerkers. Daarnaast is er ruimte voor het oppakken van HR projecten.

Wie ben jij?

Je volgt een MBO- of HBO-opleiding. Je kunt zelfstandig werken en binnen een team. Je houdt van aanpakken, durft verantwoordelijkheid te nemen en toont initiatief. Je bent proactief en professioneel, enthousiast en leergierig. We zoeken iemand met een flexibele werkhouding en (heel belangrijk) een goed gevoel voor humor. Daarnaast ben je communicatief vaardig en kun je tegen een stootje.

Wie zijn wij?

Tijdens je stage ben je onderdeel van de afdeling HR, bestaande uit een HR Manager, 1 HR Adviseur en 2 HR Medewerkers. De werkzaamheden op de afdeling HR liggen op tactisch en operationeel niveau.

 Wat bieden wij jou?

  • een afwisselende en uitdagende stageplaats waar je veel kan leren en waarbij je in aanraking komt met diverse HR instrumenten;
  • bieden je een marktconforme stagevergoeding;
  • geven je alle ruimte om je persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen

Wat bieden wij jou?

Stuur dan jouw CV en motivatie naar Chantal Walravens (HR Manager) via humanresources@newskoolmedia.nl

 

Reacties gesloten