De marketingafdeling van ONE Business (Elsevier Weekblad & Beleggers Belangen) heeft per direct een stageplaats beschikbaar voor een enthousiaste HBO-student Marketing/Communicatie. Het gaat om een veelzijdige meewerkstage, die je de gelegenheid biedt een goede kijk in de keuken van een interessant mediabedrijf te krijgen. Als kroon op je stage werk je voor een gevestigd merken: Elsevier Weekblad en Beleggers Belangen.

Ben jij iemand die zelfstandig kan werken en veel verantwoordelijkheid aankan? Hou je van magazines, journalistiek en/of digitale media? Solliciteer dan direct!

Wat ga je bij ons doen?
In deze veelzijdige en afwisselende stage werk je samen met de Strategisch (Marketeers) en Coördinatoren  aan diverse cross mediale marketingacties- en campagnes. Je hebt nauw contact met externe bureaus en interne stakeholders, en samen weet je de projecten waar je aan werkt tot een succes te maken. Je weet hierbij de regie te behouden en deadlines te respecteren. Initiëren van marketingacties A/B testing, het analyseren van acties en het omzetten van resultaten in praktisch advies, zijn onderdeel van elke campagne. Je krijgt de kans om je talenten te ontplooien en zo te laten zien wat de speelruimte wordt van je stage.

Wie ben jij?
Je volgt een HBO opleiding Marketing/Communicatie en je bent een echt marketingtalent met flair. Je houdt van aanpakken, durft verantwoordelijkheid te nemen en toont initiatief. Je bent proactief en professioneel, enthousiast en leergierig. We zoeken iemand met een flexibele werkhouding, want op onze afdeling is geen dag hetzelfde. Vanzelfsprekend is je Nederlands perfect in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?
Deze leerzame stageplek voor minimaal 6 maanden (en minimaal 4 dagen per week) wordt je aangeboden door een multimediaal bedrijf, waar je het marketingvak in de volle breedte kunt ervaren. Je komt te werken in een jong en professioneel team en je kunt rekenen op goede coaching en begeleiding. Vanzelfsprekend krijg je een passende stagevergoeding.

Solliciteren?
Stuur je cv en een korte motivatie naar Marc Bongers (marc.bongers@newskoolmedia.nl). Voor meer informatie, bel 020 224 8051.

 

Reacties gesloten