Knipmode is al 50 jaar het grootste zelfmaakmodeblad van Nederland.
Zijn naald, draad en mode jouw passie? Dan is Knipmode op zoek naar jou!
Ruimtelijk vormgever (Styling)

Wij: Knipmode is hét DIY modeblad van Nederland. Het biedt maandelijks een modecollectie voor verschillende typen vrouwen, vertaald in patronen en werkbeschrijvingen. Vol met inspiratie, stylingtips en -trends. Voor iedereen die plezier heeft in het maken van kleding en er graag een persoonlijke touch aan geeft. Knipmode verschijnt 12 keer per jaar.

Wat: Knipmode is op zoek naar een gemotiveerde en leergierige (Fashion) Styling stagiaire. Als stagiaire draai je mee in het bedrijf en komen alle facetten van het vak aan bod. Wij bieden je een aangename tijd waarin er veel ruimte is om te leren en waarin je je kunt verdiepen in modestyling. Zo worden er maandelijks collecties gefotografeerd voor in het blad, waarbij je aanwezig bent en assisteert. Voor de fotoshoot mag je meedenken over de styling (accessoires, schoenen, decoratie, etc.). En je helpt met de voorbereiding ervan. Daarbij zijn er regelmatig andere projecten waarbij styling gewenst is. Zoals het organiseren van een redactie-fotoshoot, maar ook het inrichten van een beursstand voor Knipmode. De periode begint vanaf februari 2020.

Waar: Je zal voornamelijk aanwezig zijn op onze redactie in Amsterdam-Zuidoost. Knipmode bevindt zich in het New Skool Media-gebouw. Met een warm en hardwerkend team is er altijd een motiverende sfeer op de redactie.
Wie: Je bent een gemotiveerde werker en weet van aanpakken. Niet bang om nieuwe ideeén en concepten voor te leggen en te ontwikkelen. Om als styling stagiaire aan de slag te kunnen bij Knipmode zoeken wij een kandidaat met:

  • Gevoel voor mode en trends, met een creatieve inslag
  • Enthousiasme en leergierigheid Durf om initiatief te nemen
  • Mbo – hbo-opleiding, specialisatie ruimtelijkvormgever/ stylistDenk jij dat je een toevoeging zal zijn aan onze Knipmode redactie?
    Reageer hier angelique.janssen@newskoolmedia.nl

Reacties gesloten