Knipmode is al 50 jaar het grootste zelfmaakmodeblad van Nederland.  Zijn naald, draad en mode jouw passie? Dan is Knipmode op zoek naar jou!
Media-redactiemedewerker

Wij: Knipmode is hét DIY modeblad van Nederland. Het biedt maandelijks een modecollectie voor verschillende typen vrouwen, vertaald in patronen en werkbeschrijvingen. Vol met inspiratie, stylingtips en -trends. Voor iedereen die plezier heeft in het maken van kleding en er graag een persoonlijke touch aan geeft. Knipmode verschijnt 12 keer per jaar.

Wat:
De knip is opzoek naar een gemotiveerde en leergierige media-redactiemedewerker stagiaire. Als stagiaire draai je mee in het bedrijf en komen alle facetten van het vak aan bod. Wij bieden je een aangename tijd waarin er veel ruimte is om te leren en waarin je je kunt verdiepen in het redactie leven en online content. Elke dag moeten er post online komen op Instagram en facebook. Elke week heeft een eigen thema. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om te brainstormen over nieuwe plannen voor de online content denk aan bijvoorbeeld video’s. De peroide begint vanaf februari 2020.

Waar:  Je zal voornamelijk aanwezig zijn op onze redactie in Amsterdam-Zuidoost. Knipmode bevindt zich in het New Skool Media-gebouw. Met een warm en hardwerkend team is er altijd een motiverende sfeer op de redactie.
Wie: Je bent een gemotiveerde werker en weet van aanpakken. Niet bang om nieuwe ideeën en concepten voor te leggen en te ontwikkelen.

Om als media-redactiemedewerker stagiaire aan de slag te kunnen bij Knipmode zoeken wij een kandidaat met:

  • Gevoel voor mode en trends, met een creatieve inslag
  • Enthousiasme en leergierigheid
  • Durf om initiatief te nemen
  • Mbo – hbo-opleiding, specialisatie media-redactiemedewerker/communicatie. Denk jij dat je een toevoeging zal zijn aan onze Knipmode redactie? Reageer hier:  angelique.janssen@newskoolmedia.nl

Reacties gesloten