EW is het grootste en meest succesvolle opinieblad van Nederland, met een luisterrijke geschiedenis die teruggaat tot 1891. Onder het motto ‘Eerst de feiten’ spannen onze redacteuren zich in voor lezers die waarderen dat gevestigde opinies worden tegengesproken op basis van feiten en argumenten. Ook digitaal zijn we toonaangevend in het nieuws- en opinielandschap, en willen we graag een nog prominentere plaats innemen. Online zorgt de redactie van EW dagelijks voor nieuws, achtergronden en commentaren waarbij we ons onderscheiden met een scherpe en eigenzinnige blik op de actualiteit. 

De redactie van EW zoekt per direct een fulltime social-mediaredacteur.

Wat ga je doen? 

Je bent verantwoordelijk voor alle social content vanuit EW. Dat wil zeggen dat jij de strategie (verder) ontwikkelt, de uitingen op de socials produceert, de media inkoopt, testplannen opzet om nieuwe doelgroepen te bereiken en deze analyseert op basis van de data. Deze analyse gebruik je om je collega’s te inspireren en te motiveren om samen onze socials nog beter te maken.  

Het magazine, de nieuwsbrieven, de site, de app, de podcast en socials zijn verweven, en vormen samen het content-ecosysteem van EW. Daarom werk je nauw samen met de redactie, de webredactie en de e-mail– en podcastredacteur. Daarin ben jij verantwoordelijk voor de socials en kun je zelf de strategie bepalen, op basis van data en feiten. 

We verwachten dat je zelf proactief ideeën aandraagt, onderwerpen uitkiest en meedenkt over de content-planning.   

Wat bieden wij je?

  • Een zelfstandige rol met een grote verantwoordelijkheid bij een prachtig merk
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Werken in een team met gedreven collega’s
  • Een uitdagende functie waarin je je creativiteit kwijt kunt en je jezelf kunt ontwikkelen
  • Persoonlijk keuzebudget dat je kunt inzetten naar eigen wensen; extra verlofdagen, opleiding- en ontwikkeling of het fietsplan
  • PGB pensioenregeling, middelloonregeling.
  • Het hele jaar door ontwikkelen is geen probleem, wij bieden cursussen en trainingen via Studytube aan. 

Wie zoeken wij? 

We zijn op zoek naar een social producer die bovenop het nieuws zit, maar ook de diepgang heeft om de actualiteit in een breder perspectief te plaatsen. Je hebt ervaring in de productie van social content en media buying, of je bent bereid om hierin opgeleid te worden.  

Je bent nieuwsgierig, zelfstandig, hardwerkend en bereid nieuwe vaardigheden te leren. Verder ben je vertrouwd met het merk EW en heb je affiniteit met onze opinies.  

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, mail dan voor 15 juli 2022  je cv en motivatie naar humanresources@newskoolmedia.nl t.a.v. Chantal Walravens. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Matthijs van Schie via matthijs.van.schie@ewmagazine.nl

Reacties gesloten