Seasons

Seasons_cover_NSMSeasons biedt inspiratie en informatie voor iedereen die houdt van het pure buitenleven. Het magazine staat voor een manier van leven waarin rust, ruimte, authenticiteit en verwondering belangrijk zijn. Seasons brengt al het moois dat de seizoenen voortbrengt prachtig in beeld, met daarnaast teksten die raken.

Seasons is inhoudelijk op een toegankelijke manier. Seasons houdt van eerlijk en puur: het draait allemaal om authenticiteit en eigenheid. Seasons inspireert met gezonde recepten op basis van verse oogst van het land, tips voor bijzondere reizen en logeeradressen midden in de natuur, bijzondere buitenhuizen en decoratie-ideeën, de mooiste tuinen, authentieke ambachten en verhalen van mensen die zich laten inspireren door het buitenleven. Zóveel biedt Seasons.

Doelgroep

De Seasons-lezers omarmen het landelijke leven als levensstijl. Met een huishouden zonder kinderen of kinderen ouder dan 14 jaar, woont de lezer in een koophuis, vrijstaand of een boerderij, met een grote tuin. De lezers genieten van het buitenleven en van alle kleine geluksmomenten in het leven. Ze hebben een brede belangstelling en zijn actief en maatschappelijk betrokken. Authenticiteit, kwaliteit en oorspronkelijkheid zijn van groot belang.

Seasons_doelgroep

Reacties gesloten