Stem op je favoriete natuurfoto!

Roots roept alle natuurliefhebbers op om tussen 1 juni en 14 juli een bezoek te brengen aan rootsmagazine.nl/natuurfotowedstrijd2019 en te stemmen op zijn of haar favoriete natuurfoto. De winnaar van de publieksprijs wint een fantastische Nikon Z 6 systeemcamera. Iedereen die stemt maakt kans op een Roots-boekenpakket t.w.v. € 98,99.

Elk jaar organiseert natuurmagazine Roots de Grote Roots Natuurfotowedstrijd. Dit jaar in samenwerking met Nikon. Nieuw deze editie is de publieksprijs, waarbij iedereen zijn stem kan uitbrengen op één van de ruim 100 foto’s die zijn geselecteerd door de Roots-vakjury. Stemmen kan van 1 juni tot en met 14 juli. De 25 foto’s met de meeste stemmen worden vanaf 1 september geëxposeerd in de Hortus Botanicus Amsterdam. Hieruit wordt samen met Nikon op 8 september één winnaar bekend gemaakt in de kas in de Hortus. De fotograaf van de winnende foto wint een Nikon Z 6 systeemcamera met het NIKKOR Z 24-70MM F/4.0 S objectief.

Dit jaar ontving Roots voor de Grote Roots Natuurfotowedstrijd ruim 6.500 inzendingen. De vakjury heeft hieruit ruim 100 foto’s geselecteerd die allemaal worden gepubliceerd in de Roots Natuuragenda 2020 (vanaf september in de winkel verkrijgbaar).

Nog even in het kort:
• Ga naar rootsmagazine.nl/natuurfotowedstrijd2019
• Kies een favoriete natuurfoto uit de ruim 100 geselecteerde foto’s
• Stem tussen 1 juni en 14 juli 2019 en maak kans op een Roots-boekenpakket t.w.v. € 98,99

Niet voor publicatie: neem voor meer informatie contact op met Chandra Roussac, marketeer Roots. chandra.roussac@ext.newskoolmedia.nl

Roots staat bekend om de prachtige natuurfotografie en -illustraties. Roots is het enige onafhankelijke natuurtijdschrift van Nederland. Maandelijks verrast het met schitterende reportages over de natuur dichtbij huis, maar ook over andere spectaculaire plekken over de hele wereld.

Reacties gesloten