Roots

Beleef de natuur met Roots, hét onafhankelijke natuurmagazine van de Lage Landen. Roots inspireert elke editie met schitterende reportages over de natuur dichtbij én wereldwijd; met verrassende dierenportretten en informatieve achtergrondverhalen. Uiteraard allemaal geïllustreerd met prachtige natuurfoto's. Roots wordt niet voor niets 'het blad met die mooie foto's' genoemd.
Bereik

102.000 per editie

Pageviews

267.000 per maand

Social

52.500 volgers

Nieuwsbrief

41.000 abonnees

Voor (beginnende) vogelaars is er 2x per jaar het Roots Vogelmagazine, met mooie vogelverhalen, kijkertesten en vogelhotspots. Maandelijks wordt de podcast Notenkrakers geproduceerd – over vogels! Ook geeft Roots boeken uit, zoals een succesvolle serie Roots-wandelgidsen en voor kinderen van 8 tot 88 zeer leerzame en fraai geïllustreerde Doe-boeken.

Doelgroep

Lezers van Roots zijn echte natuurliefhebbers en -kenners. Ze genieten volop van de natuur en alles wat deze te bieden heeft. Roots wordt gelezen door zowel mannen (39%) als vrouwen (61%) en kent fans van jong tot oud. De trouwe lezersgroep is over het algemeen hoog opgeleid met een bovenmodaal inkomen. Roots-lezers trekken er graag op uit in de natuur, zijn dol op mooie fotografie én pakken de camera er zelf ook graag bij.

Adverteren?

Neem contact op met onze advertentie-afdeling via advertising@roularta.nl