Functie: EW zoekt een redacteur zorg: iemand die de weg weet in de complexe wereld van ziekenhuizen, zorgverzekeraars en patiëntenverenigingen. De redacteur zorg overziet de verschillende belangen in de sector – zowel bestuurlijk en juridisch als ethisch en medisch. Het is een functie met ruimte om veel te schrijven, altijd in nauw overleg met vormgevers, eindredacteuren en collega’s van de kennis- en onderzoeksredactie. Hij of zij draagt namelijk ook bij aan de totstandkoming en voortdurende verbetering van toonaangevende EW-onderzoeksprojecten als ‘Beste ziekenhuizen en klinieken’.

Profiel: De redacteur zorg heeft een eigen inbreng, zowel journalistiek als in de research, draagt ideeën aan en schrijft artikelen voor het weekblad en de website. Bovendien levert hij of zij een substantiële bijdrage aan het online visualiseren en publiceren van onderzoeksresultaten.

Vereisten zijn enige ervaring met onderzoek en het schrijven van artikelen voor een breed publiek en beheersing van MS Excel. Hij of zij kan de verantwoordelijkheid nemen over grote (cover)publicaties.

Andere kenmerken:

  • Creatief en nieuwsgierig
  • Beschikt over uitstekende schrijfvaardigheid
  • Stressbestendig
  • Zorgvuldig

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie waarin je je creativiteit kwijt kunt en je jezelf kunt ontwikkelen.

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk keuze budget, reiskostenvergoeding en andere secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheid om te ontwikkelen, onder meer via de New Skool Academy
  • Pensioenregeling bij PGB
  • Werken in een team met gedreven collega’s

EW is onderdeel van ONE Business B.V. Standplaats is Amsterdam.

Over EW
EW wil orde wil scheppen in de informatiechaos. En dat vooral met betrekking tot de interessevelden economie, politiek, financiën, wetenschap en cultuur. Onder het motto ‘Eerst de feiten’ blijft Nederlands grootste opinieblad zich vernieuwen en inspannen voor lezers die waarderen dat gevestigde opinies worden tegengesproken op basis van feiten en argumenten.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, mail dan voor 1 september aanstaande je CV en motivatie naar humanresources@newskoolmedia.nl t.a.v. Noortje Groen. Voor inhoudelijke vragen over de functie kan contact worden opgenomen met Bram Hahn via e-mail: bram.hahn@ewmagazine.nl.

Reacties gesloten