Amsterdam I 36 uur per week

 

Met gezaghebbende publicaties als Beste studies, Beste ziekenhuizen, Beste scholen en Beste gemeenten helpt EW lezers al bijna dertig jaar bij het maken van belangrijke keuzes voor bijvoorbeeld een studie, school, ziekenhuis of woonplek. Word jij blij van schrijven én onderzoeken? Dan zoeken wij jou!

Redacteur-onderzoeker EW (36 uur)

EW zoekt een redacteur-onderzoeker die meewerkt aan de totstandkoming van EW-publicaties als ‘Beste studies’, ‘Beste scholen’, ‘Beste gemeenten’, ‘Beste ziekenhuizen’, ‘Wie verdient wat?’, ‘Studie & Werk’, ‘Top 500 Bedrijven’ en ‘Top 200 Familiebedrijven’.

Wat ga je doen? 
De redacteur-onderzoeker heeft een eigen inbreng in de research, analyseert en verwerkt kwantitatieve onderzoeksresultaten, overlegt met externe onderzoekers, schrijft artikelen voor het weekblad en de website en draagt ideeën aan voor nieuw onderzoek. Bovendien levert hij of zij een substantiële bijdrage aan het online visualiseren en publiceren van onderzoeksresultaten.

Vereisten zijn enige ervaring met onderzoek en het schrijven van artikelen voor een breed publiek, een afgeronde universitaire opleiding met aandacht voor statistiek en data-analyse (bijvoorbeeld sociale wetenschappen, economie/econometrie of business analytics) en beheersing van MS Excel en SPSS, R of vergelijkbare statistische software. De redacteur kan de verantwoordelijkheid nemen over enkele van de genoemde publicaties.

Dit ben jij:

  • Creatief en nieuwsgierig
  • Uitstekende schrijfvaardigheid
  • Stress-bestendig
  • Tech-savvy
  • Zorgvuldig
  • Affiniteit met EW

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie waarin je je creativiteit kwijt kunt en jezelf kunt ontwikkelen.

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk keuze budget, reiskostenvergoeding en andere secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheid om te ontwikkelen, onder meer via de New Skool Academy
  • Pensioenregeling bij PGB
  • Werken in een team met gedreven collega’s

Solliciteren?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, mail dan voor 16 september 2021 je CV en motivatie naar humanresources@newskoolmedia.nl t.a.v. Chantal Walravens. Voor inhoudelijke vragen over de functie kan contact worden opgenomen met Ruud Deijkers: ruud.deijkers@ewmagazine.nl

Over EW
EW wil orde wil scheppen in de informatiechaos. En dat vooral met betrekking tot de interessevelden economie, politiek, financiën, wetenschap en cultuur. Onder het motto ‘Eerst de feiten’ blijft Nederlands grootste opinieblad zich vernieuwen en inspannen voor lezers die waarderen dat gevestigde opinies worden tegengesproken op basis van feiten en argumenten.

EW is onderdeel van ONE Business B.V. Standplaats is Amsterdam.

 

Reacties gesloten