Promotor

Motorrijden in Namibië? Of een mooie tocht in de rustieke Achterhoek? Promotor is er bij, hoe dan ook. Geen reis is te ver en geen bestemming te dichtbij om er via een mooie route heen te rijden. De redactie heeft oog voor de motorrijders die hun sporen hebben verdiend en voor de lezers liggen de routes voor het oprapen. Sterke verhalen krijgen ruim baan, net als motoren die de zware last van verre reizen met verve dragen. De digitale thuisbasis van zowel Promotor als MOTO73 is Motor.nl: het grootste digitale motorplatform van Nederland.
Bereik Promotor

75.000 per editie

Pageviews Motor.nl

600.000 per maand

Social Motor.nl

69.000 volgers

Nieuwsbrief Motor.nl

40.000 abonnees

De vergelijkingstesten die in Promotor verschijnen focussen op avontuur, comfort en bagage. De producttesten zoeken precies uit wat de motorrijder wil weten, want welk navigatiesysteem is nou eigenlijk het beste? En welke accessoires komen goed van pas wanneer je langere routes rijdt? Promotor heeft de antwoorden en spreekt die volmondig uit, op een toon waarmee de lezer zich als vanzelf in het zadel waant.

Doelgroep

De brede formule van Promotor spreekt veel motorliefhebbers van Nederland aan. De Promotor-lezer is tussen de 18 en 65 jaar oud, woont doorgaans buiten de stad en is niet alleen dol op motoren, maar op alles dat op wielen rijdt. Hij blijft graag op de hoogte van de mooiste routes en technische informatie en stapt graag op zijn eigen, goed onderhouden motor.

Zo’n 62 procent van de lezers overweegt zelfs binnen nu en 2 jaar een andere motor aan te schaffen. Het grootste deel van de lezers heeft zowel een motor- als autorijbewijs en sleutelt regelmatig aan beide.