Procycling

Procycling_cover_nsmProcycling is internationaal hét toonaangevende wielersportmagazine. De sport spát van het papier af door de exclusieve fotografie, diepgaande interviews en verrassende reportages. Elke editie heeft haar eigen thema: van de Giro en Vuelta tot de officiële Tour de France gids. Procycling staat dicht bij de topwielrenners én de doelgroep. Het magazine brengt de wielersport op een sprankelende manier tot leven in woord en beeld. De exclusieve glossy fotografie door topfotografen en prachtige vormgeving geven het magazine een luxe uitstraling.

Procycling zet je in het hart van het internationale peloton. Het magazine verschijnt op precies het juiste moment: voorafgaand aan grote evenementen zoals Giro, Tour de France en Vuelta. Als officieel licentiehouder brengt Procycling bovendien elk jaar de officiële Tour de France-gids uit. Sinds 2010 komt deze met een unieke box met retrofoto’s, een routekaart, scheurkalender en een boekje vol nostalgische tourverhalen.

Doelgroep

De Procycling lezer (voornamelijk mannen) is gemiddeld tussen de 18-45 jaar. Hij volgt de wielersport fanatiek en is ook zelf intensief bezig met wielrennen. De Procycling man is sportief, hecht waarde aan een actief en gezond leven en is altijd in voor een uitdaging. Ze zijn verslaafd aan de heroïk en spanning die de wielersport met zich meebrengt.

Truckstar-doelgroep-NSM

Reacties gesloten