Procycling

Procycling is hét toonaangevende, internationale wielersportmagazine. De sport spat van het papier dankzij hoogwaardige fotografie, diepgaande interviews en verrassende reportages. Elke editie heeft haar eigen thema: van de Giro en Vuelta tot de officiële Tour de France-gids.Procycling vormt de nauwe link tussen de topwielrenners én de doelgroep. Dit exclusieve magazine brengt de wielersport op een sprankelende manier tot leven in woord en beeld. Glossy fotografie van topfotografen en prachtige vormgeving geven het magazine haar kenmerkende, luxe uitstraling.
Bereik

65.000 per editie

Social

8.500 volgers

Procycling plaatst je in het hart van het internationale peloton. Het magazine verschijnt altijd precies op het juiste moment: voorafgaand aan grote evenementen zoals Giro, Tour de France en Vuelta. Als officieel licentiehouder brengt Procycling bovendien elk jaar de officiële Tour de France-gids uit. Sinds 2010 komt deze met een unieke box, een routekaart, scheurkalender en vele extra’s.

Doelgroep

De Procycling-lezer is gemiddeld tussen de 18-60 jaar, volgt de wielersport fanatiek en is vaak ook zelf intensief bezig met wielrennen. Sportief van karakter, hecht waarde aan een actief en gezond leven en is altijd in voor een uitdaging. De heroïek en spanning die de wielersport met zich meebrengt is wat deze wielerfan drijft om geen koersdag te willen missen.

Adverteren?

Neem contact op met onze advertentie-afdeling via advertising@roularta.nl