Hilversum I meeloopstage I mbo/hbo

Bij MotorNL kom je alles te weten over motoren; een nieuwe of tweedehands motor kopen? MotorNL heeft hem al voor je getest! Meer weten over de techniek? Of ben je op zoek naar mooie toer- of reisbestemmingen? Dit alles vind je bij MotorNL, het grootste motorplatform van Nederland, waar abonnees (digitaal) MOTO73 én Promotor kunnen lezen.

Droom jij stiekem ook hardop als je een Harley-Davidson voorbij ziet rijden? En zit je aan de buis geplakt wanneer er motorsport op tv wordt uitgezonden? Kom dan dichterbij de praktijk en loop stage bij de merken van MotorNL!

Motorfan en/of motorrijder die houdt van aanpakken
Wij zijn op zoek naar een échte motorfan. Jij hebt affiniteit met motoren en misschien ben je zelfs wel in het bezit van een motorrijbewijs! Tijdens je stage draai je mee als een van ons. Met jouw frisse blik opper je ideeën tijdens de redactievergaderingen en denk je mee over aspecten rondom social media.

Wat doe je nog meer?

  • Nieuws selecteren uit de vele nieuwsfeeds (Engels, Italiaans, Frans en Spaans) en vertalen – met vertaaltools – en omzetten naar NL-nieuws voor op Motor.nl;
  • Je assisteert bij het maken van motortestproducties (fotografie, tekst maar ook logistiek);
  • Je bewerkt teksten aangeleverd door freelancers.

Scheur jij samen met ons door de bochten? Wij bieden jou
Een ontzettend leerzame stage binnen een inspirerende werkomgeving. Je werkt samen met een mix van leuke collega’s met een gezamenlijke passie: motoren.

  • Verantwoordelijkheid over leuke projecten waardoor deze stage ideaal is om jouw unieke talenten verder te ontdekken en ontplooien en je cv een boost te geven;
  • Je doet kennis op in het (her)schrijven van teksten en het selecteren van beeld;
  • Stagevergoeding;
  • De mogelijkheid om (gedeeltelijk) thuis te werken.

Interesse? Join Us
Reageer snel en stuur je CV en motivatie op naar jan@motor.nl

Reacties gesloten