Adverteren

Adverteren bij Roularta Media Nederland betekent adverteren met impact. Binnen onze merken weten we altijd een raakvlak te vinden met jouw doelgroep.

Met merken als Plus Magazine, delicious.LandlevenColumbus TravelEW en Formule1 verbinden we Nederlanders met dezelfde interesses en weten onze marketing-experts altijd precies wat bij deze groep aanslaat.

Of je nu online wilt adverteren of offline in één van onze magazines: wij zorgen dat je doelstellingen behaald worden. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Succesvolle campagnes

Van custom publishing tot branded content en van events tot content partnerships. Roularta Media kan bijdragen aan een succesvolle campagne die we samen met verschillende merken maken.

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Ons team van specialisten helpt je graag verder.
E. advertising@roularta.nl
T. 020-210 5459

Mogelijkheden bij Roularta Media Nederland

Als adverteerder heb je je eigen doelstellingen, boodschap en budget. Daarom denkt ons team van specialisten graag met je mee over de beste strategie voor je campagne. Onze experts staan voor je klaar om je verhaal te verwoorden, een campagne op te zetten en te monitoren. Met de kennis die wij in huis hebben kunnen we speciaal voor jouw organisatie een op maat gemaakte campagne creëren.

Ook voor een strategische samenwerking ben je bij ons aan het juiste adres. Door met één (of een mix van) onze merken een partnership aan te gaan versterken we jouw ambitie om doelgericht de klant te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan co-creatie, het opzetten van een loyalty programma of abonneewerving.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de merken van Roularta Media Nederland?
Onderstaand vind je onze saleskits, planningen, tarieven en aanleverspecificaties per merk.