New Skool Media trotse mediapartner van World of eMobility

New Skool Media gaat met World of eMobility (WOE) een langdurige en strategische samenwerking aan. Ter gelegenheid van dit internationale evenement, dat plaatsvindt in oktober, ontwikkelt New Skool Media het World of eMobility magazine. Dit magazine geeft inzicht in de laatste innovaties en e-brands van elektrische mobiliteit.

World of eMobility is hét evenement voor alle spelers die actief zijn in de industrie van e-mobiliteit. Van laadpalen tot fietsen, scooters en LEV’s aanbieders. Van motoren, auto’s, en vrachtwagenfabrikanten tot leasemaatschappijen, verzekeringen en energiebedrijven. Om kennis te delen, van elkaar te leren en om in contact te komen met bestaande en nieuwe leads.

Het doel is om de CO2-uitstoot te verminderen van vervoermiddelen door versneld de transitie te maken van fossiele brandstoffen naar elektrisch. New Skool Media draagt aan die missie bij met de ontwikkeling van het World of eMobility magazine, dat als special wordt verspreid onder de abonnees van de bestaande titels uit het portfolio van New Skool Media ter ondersteuning van het evenement. Hierdoor krijgen ruim 100.000 abonnees het magazine onder ogen. Het totale bereik komt op 522.000 Nederlanders. Het World of eMobility magazine verschijnt begin oktober 2022.  

Informatie en interactie

Onder het motto ‘The Start of a New Beginning’ geeft World of eMobility educatie en informatie over alle mogelijkheden van duurzame mobiliteit. Bezoekers uit binnen- en buitenland worden geïnspireerd door allerlei vernieuwende producten en kunnen lezingen bijwonen om kennis op te doen. Er zijn seminars, lezingen van internationale sprekers en diverse stands van deelnemende partijen. Daarnaast worden nieuwe elektrische voertuigen en e-bikes op het in- en outdoor testparcours gedemonstreerd en kan men ook zelf allerlei producten testen. Ook kan men een kijkje nemen op de bouwplaats van de toekomst genaamd Land of Tomorrow. Deze bouwplaats komt tot stand door divers aanbieders die zich als groep naar de buitenwereld zullen presenteren. 

World of eMobility is meer dan een evenement

Vanwege het grote zonnepanelen-dak en de nabije ligging van Schiphol is als locatie voor de EXPO Haarlemmermeer in Vijfhuizen gekozen. Hier bevindt zich de ontmoetingsplek op een oppervlakte van maar liefst 21.000 vierkante meter, dat speciaal voor dit 3-daagse evenement wordt gebouwd. Aan World of eMobility wordt deelgenomen door start-ups, OEM’s, bedrijven, fabrikanten, overheden en (branche-)organisaties.

Helaas kunnen we u deze content niet tonen omdat er voor ons onbekende cookies in zitten. statistieken, marketing pas uw cookie instellingen aan om de content te kunnen bekijken.

World of eMobility-oprichter Rick van Rijthoven: “New Skool Media is een perfecte partner voor ons, omdat we via hun prachtige titels de juiste doelgroepen voor ons evenement kunnen bereiken. Door samen te werken kunnen we de transitie naar elektrisch rijden in de samenleving versnellen en hebben deelnemers de mogelijkheid om via het speciale magazine hun product of dienst extra onder de aandacht te brengen. We zijn dan ook erg blij dat New Skool Media ons als officiële mediapartner wil bijstaan. We kijken uit naar een langdurige en innige samenwerking.”

“New Skool Media is blij met de strategische samenwerking die we hebben gesloten met World of eMobility”, zegt Sales Director Sam Bremer van New Skool Media. “Mobiliteit is binnen New Skool een belangrijk thema. Als uitgever van titels als MotorNL, Truckstar Magazine (Truckstar Festival), Formule 1 Magazine, Fiets en FietsActief volgen wij innovaties rondom elektrische mobiliteit van dichtbij. Zo hebben wij veel kennis en content verzameld. De toekomst van duurzaam vervoer is ook zeer relevant voor titels als EW (voorheen Elsevier Weekblad) en Beleggers Belangen.”

Ontdek de wereld van eMobiliteit

  • Wanneer: 27 t/m 29 oktober 2022
  • Tijd: 09:30 tot 17:30 uur
  • Waar: EXPO Haarlemmermeer, Stelling 1, Vijfhuizen , Regio Amsterdam.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze samenwerking? Of wil je vrijblijvend in gesprek om de mogelijkheden voor je organisatie te verkennen? Neem dan contact met ons op via sales@newskoolmedia.nl.

Reacties gesloten