MOTO73

Een nieuw model motor? Daar lees je gegarandeerd een test over in MOTO73. De redactie maakt tienduizenden kilometers per jaar in binnen- en buitenland, zodat ze met recht als autoriteit een oordeel kunnen vellen. In de vergelijkingstesten gaat het er soms hard aan toe: welke motor is nou eigenlijk de beste? Naast de testen, die de ruggengraat van het blad vormen, wordt de techniek van deze motoren geduid en leert de lezer om simpele klusjes aan een motor zelf uit te voeren. Wil de lezer een tweedehands motor kopen? Ook daarin is MOTO73 leidend. De digitale thuisbasis van zowel Promotor als MOTO73 is Motor.nl: het grootste digitale motorplatform van Nederland.
Bereik MOTO73

85.000 per editie

Pageviews Motor.nl

600.000 per maand

Social Motor.nl

69.000 volgers

Nieuwsbrief Motor.nl

40.000 abonnees

Ook voor een mooie toer- of reisbestemming kan de lezer bij MOTO73 terecht. Routes en avontuur liggen voor het oprapen. Ook volgt MOTO73 de motorsport op de voet. Valentino Rossi en Marc Marquez, maar ook Jeffrey Herlings en minder bekende Nederlandse helden komen aan bod.

Deze brede formule wordt aangevuld met opinie, interviews, reportages, producttesten en natuurlijk met aandacht voor de motorrijder zelf.

Doelgroep

De brede formule van MOTO73 spreekt bijna alle motorliefhebbers van Nederland aan. De MOTO73-man is tussen de 18 en 65 jaar oud, woont meestal buiten de stad en is niet alleen dol op motoren, maar ook op alles wat met auto’s te maken heeft. Hij wil alles wéten over motoren en rijdt er ook daadwerkelijk een.

Zo’n 62 procent van de lezers overweegt zelfs binnen nu en 2 jaar een andere motor aan te schaffen. Het grootste deel van de lezers heeft zowel een motor- als autorijbewijs en sleutelt regelmatig aan beide.