MOTO73

Moto73_cover_NSMGeen motorblad is zo gevarieerd als MOTO73. Nationale én internationale motorsport, uitgebreide tests, de nieuwste accessoires en kleding en geweldige klassiekers: kortom alles wat motorrijden zo mooi maakt, komt voorbij. Bijna ieder nieuw model motor wordt behandeld: zo zijn lezers altijd op de hoogte van interessante nieuwe modellen, ontwikkelingen in techniek en achtergronden. Niet alleen nieuwe modellen worden besproken, ook tweedehands modellen krijgen de volle aandacht.

Lezers van MOTO73 worden regelmatig verrast met complete raceverslagen van de MotoGP en het WK Superbike. Inspiratie voor tourritten in eigen land én de mooiste buitenlandse trips ontbreken ook niet. Het magazine verschijnt zo’n 26 keer per jaar en brengt ook een unieke special: het MOTO73 Testjaarboek.

Doelgroep

De brede formule van MOTO73 spreekt bijna alle motorliefhebbers van Nederland aan. De MOTO73 man is tussen de 18 en 65 jaar oud, woont meestal buiten de stad en is niet alleen dol op motoren, maar ook op alles wat met auto’s te maken heeft. Hij wil niet alleen alles wéten over motoren, maar rijdt er ook daadwerkelijk een. Zo’n 62 procent overweegt zelfs binnen nu en 2 jaar een andere motor aan te schaffen. Het grootste deel van de lezers heeft zowel een motor- als autorijbewijs en sleutelt regelmatig aan beide.

MOTO73-doelgroep-NSM

Reacties gesloten