Bij Columbus Travel zijn wij per direct op zoek naar een online marketing & redactie stagiaire. Deze veelzijdige meewerkstage biedt je een kijkje in de keuken van een interessant mediabedrijf dat volop in ontwikkeling is. Columbus Travel is het toonaangevende reismagazine dat met schitterende fotografie, diepgaande verhalen en uitgebreide reisinformatie bericht over de mooiste en meest ongerepte plekken ter wereld. Naast het dikke reismagazine heeft Columbus Travel ook een online platform met een zeer actieve online community. Natuurlijk kun je ook op social media niet om Columbus Travel heen.

Ben jij iemand die zelfstandig kan werken en veel verantwoordelijkheid aankan? Hou je van magazines, journalistiek en digitale media? Solliciteer dan direct!

Wat ga je bij ons doen?
In deze veelzijdige en afwisselende stage werk je zowel op de redactie- als op de marketingafdeling mee om Columbus Travel als merk te laten groeien. Je werkt samen met de marketeer aan crossmediale marketingacties en -campagnes. Hierbij zijn A/B testing, het analyseren van de resultaten en het optimaliseren van campagnes heel belangrijk. Ook ga jij je samen met de marketeer en online redacteur bezig houden met influencer marketing. Een passie voor het vinden van en contact leggen met micro reisinfluencers zal een belangrijke taak zijn. Ook kunnen we je hulp op de online redactie hard gebruiken bij het uitbouwen en onderhouden van onze socials.

Wie ben jij?
Je volgt een HBO of WO opleiding Marketing/Communicatie. Je houdt van aanpakken, durft verantwoordelijkheid te nemen en toont initiatief. Je bent proactief, professioneel, enthousiast en leergierig. We zoeken iemand met een passie voor online media. Uiteraard is je Nederlands perfect in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?
Een leerzame stageplek voor minimaal 5 maanden (en minimaal 4 dagen per week), waar je het vak marketing, communicatie en branding in de volle breedte kunt ervaren. Je komt te werken in een jong en professioneel team en je kunt rekenen op goede coaching en begeleiding. Vanzelfsprekend krijg je een passende stagevergoeding.

Solliciteren?
Stuur je cv en een korte motivatie naar Kim van der Wegen: Kim.vanderwegen@newskoolmedia.nl Voor meer informatie, bel  020 – 22 48 100.

 

 

Reacties gesloten