Knippie

Cover_Knippie_NSMKnippie is hét zelfmaakmodeblad voor kindermode. Knippie brengt tweemaandelijks de allerleukste kindermode, vertaald in patronen en werkbeschrijvingen, voor kinderen van 0-12 jaar. In Knippie vind je ook de allerleukste do-it-yourself ideeën voor accessoires, knuffels, kinderkamers én kraamcadeaus. Knippie is er voor iedereen die blij wordt van het maken van kleding en er met liefde een persoonlijke touch aan geeft.

De Knippie lezer (voornamelijk vrouwen) laat zich graag inspireren door de nieuwste modetrends, stoffen en prints. Die vindt ze in Knippie: het magazine staat vol met creatieve, technische en praktische tips en hippe en unieke patronen om zelf mee aan de slag te gaan. Ook de leukste ideeën om zelf de kinderkamer in te richten ontbreken niet.

Doelgroep

De Knippie lezeres haalt voldoening en plezier uit het zelf maken van kleding. Economische redenen zijn hier ondergeschikt aan. Ze is gemiddeld tussen de 25 en 55 jaar en heeft een gemiddeld inkomen. Knippie lezers zijn niet alleen (aanstaande) moeders; ook trotse oma’s behoren tot de Knippie doelgroep. De Knippie lezeres is trots op haar kinderen en kleinkinderen en laat dat zien met kleding die vol liefde voor hen gemaakt heeft. Ze staat graag in de keuken, is dol op nieuwe woonideeën opdoen en werkt graag in de tuin.
Doelgroep-Knippie-NSM

Reacties gesloten