Knipmode

Knipmode is het grootste zelfmaakmode maandblad van Nederland. Knipmode is zelfs het enige Nederlandse tijdschrift met álle expertise op het gebied van zelfmaakmode. En ook het enige zelfmaakmodetijdschrift dat alle patronen in 11 maten (34 t/m 54) aanbiedt. Alle patronen van Knipmode zijn ook los verkrijgbaar in de webshop.Knipmode biedt volop inspiratie, praktische tips én technische informatie over het zelf maken van kleding, leuke stoffen en figuur-  en stylingtips. Het magazine is bijzonder creatief, praktisch en kwalitatief hoogstaand.
Bereik

186.000 per editie

Pageviews

73.000 per maand

Social

78.100 volgers

Nieuwsbrief

53.000 abonnees

Elke maand worden lezers verrast met nieuwe modecollecties. Van trendy tot klassiek en van couturekneepjes voor de geoefende naaister tot simpel & snel voor beginners. Alles wordt vertaald in heldere werkbeschrijvingen en patronen.

Elke maand geeft Knipmode een videonaailes. De Knipmode-lezer is geïnteresseerd in modetrends en ideeën om kleding te stylen. Hecht waarde aan eigenheid en goede kwaliteit en is trots op de eigen, unieke stijl.

Doelgroep

De Knipmode-lezer is creatief, heeft veel plezier in het maken van haar eigen kleding en voegt graag een persoonlijke touch toe aan haar garderobe. Omdat ze altijd op zoek is naar de ultieme pasvorm, maakt ze haar kleding graag zelf. De Knipmode-lezer is bovengemiddeld geïnteresseerd in koken, bakken, woonideeën, tuinieren en do-it-yourself ideeën.

Knip Academy

De creativiteit van de Knipmode-lezer wordt extra geprikkeld in de online leeromgeving. Knip Academy is dé online plek voor iedereen die wil leren naaien en zelf unieke kledingstukken wil maken. Lekker thuis, in eigen tijd, op eigen tempo.

Deelnemers aan Knip Academy krijgen:

  • 12 maanden toegang tot de online omgeving 
  • 7 à 10 modules per cursus
  • Heldere uitleg met instructievideo’s
  • Toegang tot de besloten Facebookgroep
  • Live sessies voor extra hulp
  • Korting op vervolgcursussen

 

Meer weten over het rijke cursusaanbod van de Knip Academy? Lees hier verder.

Adverteren?

Neem contact op met onze advertentie-afdeling via advertising@roularta.nl