Knipmode

Knipmode_cover_nsmKnipmode is het grootste zelfmaakmode maandblad van Nederland. Knipmode is zelfs het enige Nederlandse tijdschrift met álle expertise op het gebied van zelfmaakmode. Knipmode biedt volop inspiratie, praktische én technische informatie over het zelf maken van je kleding en leuke stylingtips. Het magazine is niet alleen creatief, maar ook praktisch en kwalitatief hoogstaand.

Elke maand worden lezers verrast met nieuwe modecollecties, van trendy tot klassiek, vertaald in heldere werkbeschrijvingen en patronen. De Knipmode lezeres is geïnteresseerd in modetrends en ideeën om haar kleding te stylen. Ze hecht waarde aan eigenheid en goede kwaliteit en is trots op haar eigen, unieke stijl.

Doelgroep

De Knipmode lezeres is creatief, heeft veel plezier in het maken van haar eigen kleding en voegt graag een persoonlijke touch toe aan haar garderobe. Omdat ze altijd op zoek is naar de ultieme pasvorm, maakt ze haar kleding graag zelf. De Knipmode lezeres is bovengemiddeld geïnteresseerd in koken, bakken, woonideeën, tuinieren en do-it-yourself ideeën. Ze is gemiddeld 55 jaar en heeft een gemiddeld inkomen.

Knipmode_doelgroep

Reacties gesloten