KIJK

Kijk_cover_NSMKIJK is hét magazine over baanbrekende wetenschap en vernieuwende technologie. KIJK verlegt je horizon: of het nu om een spraakmakende drone gaat of om de nieuwste inzichten over ons DNA, met KIJK blijf je je verbazen. Wie KIJK leest, krijgt grip op de fascinerende wereld om zich heen. Het magazine is toegankelijk, maar tegelijkertijd diepgravend.

In KIJK lees je alles over de fascinerende wereld van wetenschap en technologie. Ook maatschappelijke en historische ontwikkelingen spelen een rol in KIJK, maar altijd vanuit een ofwel wetenschappelijke ofwel technologische insteek. KIJK verrast iedere maand opnieuw met de nieuwste ontwikkelingen en verse inzichten. Wie KIJK leest, weet niet alleen precies wat er nú speelt, maar ook waarom dat zo is.

Doelgroep

De KIJK-lezer heeft een volwassen blik, een hogere algemene ontwikkeling en een bovengemiddelde interesse in wetenschap en technologie. Hij is doorgaans bèta-georiënteerd, maar op dat vlak niet perse deskundig. Vaak is hij een man met een bovenmodaal inkomen. Hij wil op de hoogte blijven van alles op het gebied van techniek en wetenschap én nieuwe dingen blijven ontdekken. Bovendien wil hij  grip krijgen op de fascinerende, complexe wereld waarin hij leeft. Om die reden leest hij ook graag over de historische of maatschappelijke context van tech en science.

KIJK_doelgroep_NSM

Reacties gesloten