New Skool Media is de millennial van de Nederlandse mediabedrijven: veelzijdig, vrolijk, ambitieus en vol in ontwikkeling. Want? Allereerst de mensen: een energieke mix van ervaring, frisheid, loyaliteit en vakmanschap. En de merken: van prachtbladen als Elsevier Weekblad en delicious., tot Columbus, Seasons en Fiets. Op een toffe plek met de beste koffie, volop ruimte voor focus én gezelligheid, en je mag overal je licht opsteken – ook op spontane borrels.

Ben jij een pietje precies en vind je het leuk om dingen tot achter de komma uit te zoeken? Dan hebben we een baan voor je! We zijn op zoek naar een:

HR Medewerker met focus op salarisadministratie (24-32 uur)

Straal jij vrolijkheid uit, zowel fysiek als digitaal en vind je onze tijdschriften en websites helemaal fantastisch? Ben jij een pietje precies en een kei in salaris-, en personeelsadministratie? En weet jij dit om te zetten naar een glimlach op het gezicht van mensen? Dan maken we graag kennis met jou!

Wat ga je doen?
Je verzamelt, verwerkt, controleert en archiveert gegevens voor het uitbetalen van de salarissen van onze medewerkers. Jij zorgt er elke maand weer voor dat de medewerkers hun salaris op tijd ontvangen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige personeelsverwerking en berekeningen. Je beantwoordt vragen van medewerkers over hun loonstrook en verwerkt de mutaties in het systeem. In samenwerking met onze externe salarisadministrateur draai je iedere maand de loonstroken en daarbij signaleer je afwijkingen. Je signaleert tijdig wijzigingen in wet- en regelgeving en CAO, werkt die uit en voert ze door. Je brengt ook de impact voor de organisatie hierbij in kaart.

Daarnaast is er ruimte voor het verbeteren en optimaliseren van het digitale proces dat betrekking heeft op de personeelsadministratie. Het kan namelijk altijd beter en moderner!

Je verzorgt de correspondentie en overige administratieve HR werkzaamheden die horen bij de in-, door- en uitstroom van de uitzendkrachten, medewerkers en freelancers. Je signaleert en volgt tijdig aflopende arbeidsovereenkomsten op. Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van HR gerelateerde vragen, geef je uitleg over HR systemen aan nieuwe medewerkers en ben je de gesprekspartner tijdens een exitinterview waarna je deze verwerkt in een rapportage.

De functie rapporteert aan de HR Manager. Verder bestaat het HR team uit een HR Adviseur en een HR Medewerker. De sfeer is open, gezellig en informeel, waarbij onze interne klant centraal staat.

Wat heb je nodig?

 • MBO diploma/ HBO werk- en denkniveau
 • Gevorderd met Excel en in bezit van een Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL)
 • 3 tot 5 jaar aantoonbare werkervaring HR- en salarisadministratie
 • Het is belangrijk dat je heel precies en nauwkeurig werkt. Je zorgt er graag voor dat alles klopt en goed loopt
 • Inlevingsvermogen
 • Integriteit
 • Een flexibele teamspeler met een ‘hard werken’- mentaliteit, maar wel met plezier en met een glimlach

Wat bieden wij?

 • Een leuke afwisselende rol voor 24-32 uur met een grote verantwoordelijkheid en ruimte om te bouwen
 • Marktconform salaris, persoonlijk keuze budget, communicatie- en reiskostenvergoeding, middelloonpensioenregeling en andere secundaire arbeidsvoorwaarden
 • In beginsel een jaarcontract, waarna we gaan kijken naar verlenging
 • Prettige en informele werksfeer met betrokken collega’s
 • Daarnaast hebben we strategiedagen/bedrijfsuitjes, borrels, vers fruit op kantoor, ruimte om vrijwilligerswerk te doen, workshops en nog veel meer!

Solliciteren?
Heb je interesse en voldoe je aan het profiel? Mail dan je cv met motivatie naar
humanresources@newskoolmedia.nl t.a.v. Monique Bakker, HR Adviseur.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

 

Reacties gesloten