32 uur

Wil jij werken met gepassioneerde mensen binnen een dynamische omgeving waarin er ruimte is om je te verdiepen in specifieke en actuele HR thema’s? Op zoek naar een brede en uitdagende HR functie binnen een grote Amsterdamse Uitgeverij met tijdschriften als EW, Vorsten, Seasons, delicious. en nog meer fantastische titels?

New Skool Media is op zoek naar een ervaren, allround en energieke

HR Adviseur (32 uur)

Wat ga je doen?

Jouw rol zal heel divers zijn. Een gemiddelde dag kan bestaan uit overleggen met verschillende leidinggevenden, het maken van nieuw beleid en implementatie daarvan in de organisatie, het voeren van een productief verzuimgesprek, het spreken van de beste kandidaten voor een vacature of het berekenen van jaarbonussen. Je schakelt voortdurend tussen operationele, tactische maar ook strategische uitdagingen. Geen dag is hetzelfde en jouw flexibiliteit maakt dat je hier makkelijk in kan schakelen. 

Als HR Adviseur binnen de organisatie biedt jij praktisch toepasbare coaching aan, denk je mee in oplossingen en opties en ondersteun je de organisatiedoelstellingen. Je hebt brede generalistische HR kennis waarmee je op diverse HR gebieden kunt adviseren. Je bent nauw betrokken bij HR projecten of je hebt de leiding over een van deze projecten en weet deze ook succesvol af te ronden. Je ondersteunt de HR Director o.a. bij organisatieadviesvraagstukken, reorganisaties, verzuim en disfunctioneren. Momenteel zijn de thema’s binnen HR onder andere on-boarding, opleiding & ontwikkeling en vitaliteit.

In deze rol rapporteer je aan de HR Director. Binnen de afdeling werk je nauw samen met de HR medewerker en Salarisadministrateur en je bent voor hen een sparringpartner. Al met al een fris en energiek team waar iedereen zijn steentje bijdraagt.

Wat heb je nodig?

 • HBO niveau, opleiding richting HR of soortgelijk.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een adviserende HR rol, je hebt visie op je vakgebied, denkt in oplossingen en houdt van een uitdaging.
 • Je beschikt over een dosis organisatiesensitiviteit, weet draagvlak te creëren op verschillende niveaus en HR-thema’s te verankeren in de organisatie.
 • Je staat stevig en sterk in je schoenen, je kan snel schakelen en durft beslissingen te nemen.
 • Je bent in staat om werkzaamheden te plannen en te organiseren, en je bent flexibel met ad-hoc werkzaamheden. Geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Je hebt het vermogen samen te werken in een energiek HR-team waarin samenwerken hoog op de agenda staat. Je kijkt naar de vraag achter de vraag, bent flexibel in stijl en gewend dienstverlenend te werken.

Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een jaarcontract voor 32 uur per week met de mogelijkheid om je uren flexibel in te richten
 • Een zelfstandige HR advies rol met een grote verantwoordelijkheid voor een aantal HR projecten.
 • Persoonlijk keuzebudget dat je kunt inzetten naar eigen wensen; extra verlofdagen, opleiding- en ontwikkeling of het fietsplan
 • PGB pensioenregeling.
 • Daarnaast bieden we sportlessen, yogalessen, pubquizzen en nog veel meer leuke activiteiten.
 • Het hele jaar door ontwikkelen is geen probleem, wij bieden cursussen en trainingen via Studytube aan.  
 • Hybride werken, het is mogelijk om de helft van je dagen thuis te werken. Dagen in overleg.

Over New Skool Media
New Skool Media is één van de grootste multimediale uitgeverijen die Nederlanders met gemeenschappelijke interessegebieden, passies en hobby’s met elkaar verbindt met de beste artikelen en mooiste belevenissen. Het portfolio bestaat uit meer dan twintig bekende magazine merken waaronder delicious., EW, Vorsten, Columbus Travel en Fiets.

Solliciteren?

Heb je interesse en beschik je over bovenstaande kwaliteiten? Mail dan je cv met motivatie naar
humanresources@newskoolmedia.nl t.a.v. Chantal Walravens, HR Director. 

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Reacties gesloten