Seasons is het merk binnen uitgeverij New Skool Media dat gericht is op de nieuwe romantiek; het ontvluchten van de alledaagse drukte, met een grote hang naar het pure buitenleven. Met een hoog inspiratieniveau brengt het natuur, kleinschaligheid, (nieuwe) ambachten en handenarbeid, landelijk wonen, (biologisch) tuinieren, duurzaamheid en bijzondere reizen voor het voetlicht. Ben je een mediamaker met ruime ervaring op het terrein van print, online en social?
En ben jij die creatieve duizendpoot met het vermogen om te enthousiasmeren
en te inspireren, zonder daarbij de helicopterview uit het oog te verliezen? Dan is dit je ultieme kans!
We zoeken een:

Hoofdredacteur Seasons
(Voor ca. 24 uur per week)

Wat ga je doen?
Als hoofdredacteur van Seasons bewaak je met de uitgever de redactionele formule en bepaal je samen met de redactie de redactionele inhoud van het merk. Je zorgt ervoor dat de juiste inhoud van de pijlers op de desbetreffende kanalen wordt gedistribueerd. Je bent op de hoogte van trends en maatschappelijke ontwikkelingen die voor Seasons van belang kunnen zijn en weet die te vertalen naar content. Je bent verantwoordelijk voor het maken van alle (jaar)planningen waarbij je aanvoelt wat er voor nodig is om die goed ten uitvoer te brengen. Ook zorg je voor een optimale bezetting van de Seasons-redactie in samenspraak met de uitgever en het team. Tevens zorg je voor een bewaking van het redactiebudget en, samen met de uitgever, van het rendement van het merk.

Wie zoeken we?
Je hebt sterke affiniteit met de wereld van Seasons en voelt haarfijn aan waar de lezer of bezoeker van de site behoefte aan heeft. Je hebt leidinggevende ervaring in de mediawereld, kan delegeren, stelt prioriteiten en houdt de werkdruk van de redactie in het oog. Daarnaast heb je financieel inzicht en houd je forecast en het budget in de gaten. Je weet hoe journalistieke inhoud en branded content gestalte krijgen en voelt zowel de lezers- als de advertentiemarkt goed aan. Je begrijpt hoe je een merk uitdraagt en bent trots op je titel.
En last but not least: we zoeken iemand met intellect, humor en relativeringsvermogen.

Wie zijn wij?
Seasons is onderdeel van New Skool Media, de multimediale uitgeverij in Amsterdam van consumentenmedia, die haar doelgroepen via tijdschriften, websites en evenementen bereikt. Het portfolio van New Skool Media bestaat uit ruim twintig merken waaronder Seasons, delicious., Kijk, Zin, Roots, Elsevier Weekblad, en Knipmode.

Wat bieden wij je?
Naast de ultieme uitdaging om als mediamaker te werken voor de mooiste titel van Nederland, samen met een creatief team, bieden we een plezierige werkomgeving en prima primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?
Heb je interesse en voldoe je aan het profiel? Mail dan je cv met motivatie naar
humanresources@newskoolmedia.nl t.a.v. Chantal Walravens, HR Manager vóór 1 maart 2020.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

 

Reacties gesloten