Stage: Event Coördinator

Dienstverband: fulltime
Afdeling: Events
Opleidingsniveau: hbo
Plaats: Amsterdam

 Wil jij meewerken aan de organisatie van congressen, lezingen en debatten voor lezers van verschillende bladen en magazines? Kortom, zoek jij een toffe stage, wil je onderdeel uitmaken van een het leukste team van ONE Business en werken aan een groot event? Kom stage lopen bij ons!

 Jouw profiel

Je bent een echte aanpakker en proactief in het signaleren van werkzaamheden. Je bent niet bang om mensen aan te spreken of hulp aan te bieden. Daarnaast kun je projectmatig werken en goed functioneren in teamverband.

 Wat je verder meebrengt

Je volgt een opleiding op hbo- of wo-niveau met een (internationale) studierichting tourism management, event management, vrijetijdsmanagement, media- en entertainment-management, hotelschool of vergelijkbaar.

Jouw verantwoordelijkheid

ONE Business organiseert jaarlijks diverse events voor klanten en voor de eigen merken Elsevier Weekblad, Beleggers Belangen en Grip op je Vermogen, variërend van masterclasses en kennisopleidingen tot bijeenkomsten op grote beursvloeren. Als eventcoördinator maak je deel uit van het projectteam dat verder bestaat uit een projectleider en marketeer.

Door te werken in teamverband ben je nauw betrokken bij de totstandkoming van het event en het werven van deelnemers. Ook heb je contact met externe partijen, sprekers en leveranciers voor een optimale voorbereiding en uitvoering van het event. Het opzetten van een draaiboek, verzorgen van techniek, catering, inrichting, indelen van de beursvloer en andere faciliteiten voor een event behoren ook tot jouw werkzaamheden.

 Onze business

ONE Business Events, een onderdeel van ONE Business, is een event- en congresorganisator. Onze activiteiten zijn gericht op consumenten en het bedrijfsleven. Jaarlijks organiseren wij zo’n twintig evenementen waaraan duizenden mensen deelnemen.

 Ons profiel

ONE Business is dé toonaangevende uitgever voor de doelgroep van welgestelde consumenten. ONE Business, opgericht in 2016, is een jonge uitgeverij met een moderne, op innovatie gerichte organisatie. Tegelijk verstaat ONE Business als geen ander de kunst van doelgroepen boeien: al meer dan zeventig jaar leveren onze merken high-end informatie voor de high-end doelgroep van welgestelde consumenten (veelal ondernemers of bestuurders). Onder ONE Business vallen de merken Elsevier Weekblad, Juist, Beleggers Belangen en Grip op je Vermogen en bijbehorende events.

 Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Linda Jongejan, Manager Events, telefoonnummer 06-1269 2020.

Zie ook: http://events.onebusiness.nl/

Reacties gesloten