Formule 1

Formule 1 is al 25 jaar het snelste blad van Nederland. Het magazine verschijnt 18 keer per jaar, na bijna elke Formule 1-race. Abonnees ontvangen bovendien nog 3 bijzondere specials: de Preview Special, een extra dikke Zomerspecial en een Jaaroverzicht na afloop van het seizoen. Elke Formule 1 editie staat vol boeiende interviews, uitgebreide achtergrondverhalen, technische analyses, schitterende fotoreportages (vanaf alle Grand Prix-circuits ter wereld) en de mooiste historische verhalen. Vol passie gemaakt door een redactie die uitsluitend uit Formule-1 kenners bestaat.

Natuurlijk worden ook alle grote Nederlandse en Belgische coureurs én aanstormende talenten op de voet gevolgd. Formule 1 is actueel, snel, scherp en doortastend. Een passie voor autosport? Dan kun je niet om Formule 1 heen.

Doelgroep

De voornamelijk mannelijke Formule 1 lezer kan geen genoeg krijgen van alles wat met auto’s, voetbal, games en films te maken heeft. Lezers zijn gemiddeld tussen de 15 en 50 jaar, hebben een afgeronde MBO- of HBO-opleiding en een gemiddeld tot hoog inkomen. De Formule-1 lezer houdt wel van een beetje uitdaging in zijn leven. Hij hecht veel waarde aan vrienden, familie, sport en gamen en is graag als eerste op de hoogte van nieuws rondom Grand Prix’s en belangrijke Nederlandse en Belgische coureurs.

www.formule1.nl

Formule1_doelgroep

Reacties gesloten