FietsActief

FietsActief is het informatieve lifestyleblad voor de actieve, recreatieve fietsliefhebber. Van inspiratie voor dagtochten en fietsweekendjes weg in Nederland, tot de mooiste Europese fietsvakanties: met FietsActief krijg je meteen zin om eropuit te gaan.Ieder nummer staat vol unieke fietsroutes en fietsreizen, gemaakt door een bevlogen team van routemakers en reisjournalisten. Ook techniek en nieuws komen aan bod: onder meer in de fietstests, achtergrondverhalen en praktische, up-to-date rubrieken.
Bereik

80.000 per editie

Pageviews

83.000 per maand

Social

2.300 volgers

Nieuwsbrief

34.000 abonnees

Een absolute hit van FietsActief: de streekgids die bij ieder nummer los verschijnt. Een echt bewaarboekje met één of meer routes, lokale tips, kortingsacties en de leukste afstapadresjes.

En alles over e-bikes? Dat is te vinden in het 100% e-bike magazine dat een aantal keer per jaar verschijnt. Een informatieve special – naast het reguliere nummer – voor oriëntatie, aankoop en onderhoud van e-bikes en bijbehorende accessoires.

Doelgroep

De FietsActief-lezer houdt van lekker buiten zijn en geniet volop van de omgeving: niet alleen van de natuur onderweg, maar ook van cultuur. Deze lezers zijn veelal 40-plus, hebben een modaal of bovenmodaal inkomen én een goede fiets. Steeds vaker is dat een e-bike. Daarmee trekken de fietsliefhebbers er graag op uit voor een dagje toeren, een lang fietsweekend weg of voor een fietsvakantie in Europa.

100% e-bike magazine

Adverteren?

Neem contact op met onze advertentie-afdeling via advertising@roularta.nl