Fiets

Fiets_cover_nsmFiets is hét magazine voor de sportieve fietser en vertelt maandelijks alles over fietsen. Fiets wordtgemaakt door en voor fietsers. Het magazine is al 35 jaar de trotse autoriteit op het gebied van sportief fietsen en alles daaromheen. Lezers krijgen elke maand volop inspiratie over hoe het meeste uit je fiets-hobby te halen. Van handige informatie over de beste materialen en technieken, tot tips over hoe je het slimste traint en eet: Fiets biedt het allemaal.

Wie traint voor een specifiek fietsdoel vindt in Fiets handige schema’s en tips voor de beste tochten. Wat je het beste kunt eten en drinken als je traint voor zo’n doel? Ook dat vind je terug in hét fietsmagazine van Nederland. Alles stap-voor-stap en concreet uitgelegd. Lezers die uitgefietst zijn duiken op de bank met de boeiende verhalen over wielersport, achtergronden en interessante tests op het gebied van racefietsen, mountainbikes, fietsonderdelen en meer.

Doelgroep

De voornamelijk mannelijke lezer leest niet alleen over, kijkt niet alleen naar, maar beoefent bovenal zelf zijn favoriete sport. Hij fietst prestatiegericht, als fanatieke kilometervreter of avontuurlijke trimmer die evenzeer trots is op zijn tochten. De Fiets lezer heeft een hoge opleiding genoten en verdient bovenmodaal. Dat ruime inkomen vertaalt zich direct in het bestedingspatroon (49% van de lezers is bijvoorbeeld van plan meer dan 2000 euro uit te geven aan een nieuwe fiets).

Doelgroep-Fiets-NSM

Reacties gesloten