Fiets

Al meer dan 40 jaar is Fiets Magazine dé onbetwiste autoriteit op het gebied van sportief fietsen en de hele belevingswereld rond het fietsen. Het tijdschrift Fiets Magazine verschijnt maandelijks en informeert over hoe je het meeste uit je hobby kunt halen. Met in elke editie aandacht voor materiaal, techniek, training, voeding, wielersport en achtergronden. Fiets Magazine is het grootste tijdschrift voor actieve fietsers in Nederland en België.
Bereik

93.000 per editie

Pageviews

300.000 per maand

Social

47.500 volgers

Nieuwsbrief

43.000 abonnees

Wie traint voor een specifiek fietsdoel vindt in Fiets Magazine handige schema’s en artikelen over de mooiste toertochten en cyclo’s. Wat je het beste kunt eten en drinken als je traint voor zo’n doel? Ook dat vind je terug in hét fietsmagazine van Nederland. Alles stap-voor-stap en concreet uitgelegd.

Lezers die uitgefietst zijn duiken op de bank met de boeiende verhalen over wielersport, achtergronden en interessante tests op het gebied van racefietsen, gravelbikes, mtb’s, fietsonderdelen en meer.

Ook heeft Fiets Magazine een eigen podcast: Fiets de Podcast. De royale afleveringen duren ongeveer een uur, verschijnen 2x per maand en zitten barstensvol nuttige tips in boeiende interviews.

Doelgroep

Voor lezers van Fiets Magazine is de wielersport veel meer dan een hobby – het is een levensstijl. Vakanties staan in het teken van fietsen (82% neemt de fiets mee op vakantie) en het komt nauwelijks voor dat er een week niet gereden wordt. Door lezers wordt prestatiegericht gefietst, als fanatieke kilometervreters of avontuurlijke routebouwers.

Die passie mag wat kosten, zowel in tijd als geld. Fans van Fiets Magazine besteden hun geld graag aan fietsen, onderdelen, toertochten en fietsvakanties. Meer dan de helft van de lezers heeft naast een racefiets ook nog een mountainbike of gravelfiets. De prijs van zo’n fiets ligt tussen de €2.500 en €5.000.

Adverteren?

Neem contact op met onze advertentie-afdeling via advertising@roularta.nl