New Skool Media is de millennial van de mediabedrijven: veelzijdig, ambitieus, flexibel en sociaal. Want? Allereerst de merken: we maken prachtmagazines als (onder anderen) Elsevier Weekblad en delicious, Columbus en Fiets, voor prachtige doelgroepen. De mensen: een frisse mix van ervaring, plezier, passie en écht vakmanschap. De onderneming zelf: die bestaat bij de gratie van nieuwe kansen voor merken en mensen! En is gewoon de tweede special interest-uitgever van Nederland.

Wil jij meewerken aan de organisatie van congressen, festivals, lezingen en debatten voor lezers van verschillende bladen en magazines? Kortom, zoek jij een toffe stage, wil je onderdeel uitmaken van het leukste team van New Skool Media en werken aan verschillende soorten events? Kom stage lopen bij ons!

 

Periode:
Vanaf: januari/februari 2020

Jouw profiel:
Je bent een echte regelaar en houdt ervan om dingen te organiseren. Je bent goed in projectmatig werken en kan goed schakelen tussen verschillende kleine taken. Je bent een echte aanpakker en gaat zorgvuldig te werk. Als je iets hebt gedaan of gemaakt, krijg je er energie van om het resultaat ‘in levende lijve’ te zien.

Opleiding:
Je volgt een opleiding op hbo- of wo-niveau met een (internationale) studierichting tourism management, event management, vrijetijdsmanagement, media- en entertainment-management, hotelschool of vergelijkbaar.

Jouw verantwoordelijkheid:
New Skool Media organiseert uiteenlopende events voor de eigen merken, zoals Columbus Travel, delicious., Elsevier Weekblad, MotorNL, Roots en Truckstar en voor zakelijke klanten. De events variëren van lezingen en debatten tot festivals en congressen op grote beursvloeren. Met onze evenementen trekken we ruim 85.000 bezoekers per jaar aan.

Als eventcoördinator maak je deel uit van het projectteam dat verder bestaat uit een projectleider en marketeer. Door te werken in teamverband ben je nauw betrokken bij de totstandkoming van het event en het werven van deelnemers.

Werkzaamheden bestaan uit:

  • Het opzetten van een draaiboek.
  • Contact met externe partijen, sprekers en leveranciers voor een optimale voorbereiding en uitvoering van het event.
  • Ondersteuning bij het verzorgen van de catering, inrichting, techniek en andere faciliteiten voor een event.
  • Het beantwoorden van vragen van deelnemers.

Quote oud-stagiair:  ‘Ik heb tijdens mijn stage veel geleerd over het organiseren van events: van het bedenken van nieuwe concepten tot de uitvoer. Overal bij worden betrokken en worden uitgedaagd met het gevoel dat je echt onderdeel bent van het gezellige en zeer professionele team. Een unieke kans om jezelf te ontwikkelen op het gebied van zeer veelzijdige events door het hele land.’

Onze business
ONE Business Events, onderdeel van New Skool Media, is een event- en congresorganisator. Onze activiteiten zijn gericht op consumenten en het bedrijfsleven. Jaarlijks organiseren wij zo’n twintig evenementen waaraan duizenden mensen deelnemen.

Ben je geïnteresseerd?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Tosca Buren, tosca.buren@onebusiness.nl, telefoonnummer 06 123 770 70. Zie ook: events.onebusiness.nl/

 

 

Reacties gesloten