Beleggers Belangen is de grootste onafhankelijke beleggingstitel van Nederland met een duidelijke focus op Nederlandse aandelen. Het beleggingsadvies staat centraal: kopen, verkopen of houden. Beleggers Belangen staat verder boordevol tips en strategieën voor de Nederlandse particuliere belegger. Heldere, bondige artikelen vind je dagelijks op de website en in het magazine. Je bent onderdeel van New Skool Media, een grote Amsterdamse Uitgeverij met merken als EW, Vorsten, Seasons, delicious. en nog meer fantastische merken!

Beleggers Belangen is op zoek naar een ervaren, gestructureerde en accurate

Eindredacteur (36 uur)

Wat ga je doen?

Als eindredacteur ben je de spil in een redactieteam met negen vaste werknemers en meerdere freelancers. Je bewerkt artikelen naar vorm en inhoud zodat ze voor de lezers van Beleggers Belangen goed begrijpelijk en toegankelijk worden.

Je redigeert en herschrijft teksten voor de website en het wekelijkse magazine, met nadruk op leesbaarheid, begrijpelijkheid, inhoudelijke consistentie en correctheid. Als eindredacteur ben je de spin het web van het redactieproces. Je bereidt de redactievergaderingen voor, maakt elke week de bladindeling en coördineert de werkzaamheden van redactie, vormgeving en webredactie.

Beleggers Belangen is de grootste onafhankelijke beleggingstitel van Nederland. Het wekelijkse magazine heeft een zeer trouwe aanhang, maar de website, het forum en de podcast worden steeds belangrijker als middel om een nieuwe generatie beleggers aan ons te binden.

In de rol van eindredacteur rol rapporteer je aan de hoofdredacteur. Binnen de afdeling werk je nauw samen met alle redacteuren en andere eindredacteuren, de webredacteur en de vormgevers. Het team bestaat uit zeer ervaren beleggingsspecialisten, die van hun hobby hun werk hebben gemaakt.


Wat heb je nodig?

 • HBO niveau, opleiding in journalistiek of economie.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een rol als eindredacteur.
 • Je hebt kennis van en ervaring met papieren en online media en weet je weg op sociale media.
 • Interesse in en kennis van financiële markten is een absolute pre. Ben je wel geïnteresseerd en gekwalificeerd voor de functie maar heb je geen kennis van financiële markten, dan ontvangen we alsnog graag je sollicitatie zodat we naar de mogelijkheden kunnen kijken.
 • Grote mate van flexibiliteit en stressbestendigheid.

Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris (conform CAO Uitgeverijbedrijf), afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals thuiswerk- en communicatievergoeding en ontwikkelingsmogelijkheden in- en extern.
 • Een jaarcontract voor 36 uur per week met de mogelijkheid om je uren flexibel in te richten
 • Hybride werken, het is mogelijk om de helft van je dagen thuis te werken. Dagen in overleg.
 • Persoonlijk keuzebudget dat je kunt inzetten naar eigen wensen; extra verlofdagen, opleiding- en ontwikkeling of het fietsplan
 • PGB pensioenregeling, middelloonregeling.
 • Het hele jaar door ontwikkelen is geen probleem, wij bieden cursussen en trainingen via Studytube aan. 

Over New Skool Media
New Skool Media is één van de grootste multimediale uitgeverijen die Nederlanders met gemeenschappelijke interessegebieden, passies en hobby’s met elkaar verbindt met de beste artikelen en mooiste belevenissen. Het portfolio bestaat uit meer dan twintig bekende magazine merken waaronder delicious., EW, Vorsten, Columbus Travel en Fiets.

Solliciteren?

Heb je interesse en beschik je over bovenstaande kwaliteiten? Mail dan je cv met motivatie naar
humanresources@newskoolmedia.nl t.a.v. Chantal Walravens, HR Director. 

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Reacties gesloten