delicious.

Bij delicious. draait alles om koken en eten. Met verrassende, maakbare recepten en verhalen over mensen met een passie voor eten en top notch fotografie. Foodtrends, culinaire adressen, keukenspullen, chefs en nog veel meer info waar het hart van een foodie sneller van gaat kloppen. En natuurlijk het brede palet aan smaken en recepten, waar je gegarandeerd trek van krijgt.
Bereik

283.000 per editie

Pageviews

700.000 per maand

Social

160.000 volgers

Nieuwsbrief

76.000 abonnees

delicious. kookt mee met de seizoenen, is nooit ingewikkeld en biedt je alles wat je nodig hebt om van het koken te genieten en er steeds beter in te worden. Alles is zo inspirerend dat je direct zin krijgt om te gaan bakken en braden, snijden en hakken, om vervolgens naar hartenlust te koken.

Doelgroep

Lezers van delicious. houden van alles dat te maken heeft met koken en eten en zijn er graag mee bezig. Ze fantaseren bij wijze van spreken ’s morgens al over wat ze die avond gaan eten. Ze zijn daarnaast ook echt geïnteresseerd in koken en voeding in het algemeen, de achtergronden, de technieken. Ze willen er écht iets van af weten.

Ze lezen graag kookboeken en volgen masterclasses aan de delicious.academy. De delicious. lezers zijn middelbaar tot hoog opgeleid en behoren tot de hogere welstandsklasse. Ze gaan voor kwaliteit en écht lekker eten. Met trots draagt delicious. als grootste (betaalde) magazine voor deze doelgroep het predikaat: nr 1 foodmagazine.

delicious.academy

Iedereen die gek is op écht lekker eten kan online cursussen en live masterclasses volgen van de culi-experts van delicious.magazine bij de delicious.academy. 

Van desembrood tot meringue en van cake tot vegan bakken… als cursist leer in je eigen tijd, je eigen keuken én je eigen tempo.

Per cursus/masterclass ontvangt een deelnemer:

  • 1 jaar toegang tot jouw online omgeving
  • Duidelijke instructievideo’s & uitleg
  • De beste recepten uit het delicious.archief
  • Korting op een volgende live masterclass of cursus

Cursisten kunnen meerdere cursussen tegelijk volgen en de cursussen en live masterclasses zijn op dit moment toegankelijk voor deelnemers in Nederland & België.

De cursussen en live masterclasses zijn geschikt voor iedere thuiskok; van beginnend tot gevorderd. Voor aankoop wordt altijd het niveau vermeld en bij de cursussen en live masterclasses wordt altijd veel veel achtergrondinformatie, receptuur en tips & tricks geleverd. Zo is iedereen na het volgen ervan een echte expert! 

Klik hier voor de delicious.academy.

Adverteren?

Neem contact op met onze advertentie-afdeling via advertising@roularta.nl