New Skool Studio is de branded content-tak van New Skool Media, de uitgever van merken als EW, KIJK, delicious. en Formule 1. Wij maken content in samenwerking met én voor onze adverteerders. Denk daarbij aan adverteerders zoals PON en Oostenrijks Toeristenburo. Deze content wordt geschreven voor al onze distributiekanalen, zoals;

– Online; web, social, podcast, mobile en video
– Print; magazines, specials en uitgaven van de adverteerder zelf
E-mail; nieuwsbrieven vanuit onze merken, maar ook die van de adverteerders zelf.

Als het creëren van kwalitatief hoogwaardige en commercieel aansprekende content jouw kwaliteit is en als werken in een CMS en met e-mail marketing software voor jou geen geheimen kent dan is dit wellicht de baan voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

Content Manager


Wat ga je doen?
Als Content Manager maak én plaats jij content voor adverteerders van New Skool Studio. Van het beheren van de commerciële content in onze nieuwsbrieven tot aan het uitvoeren van social mediacampagnes van onze partner, jij bent verantwoordelijk. Dit ten behoeve van het succes van de campagne, die ons door de adverteerder vooraf wordt gebrieft en met ons is afgestemd. Hiervoor zetten we onze eigen kanalen in ter promotie van de adverteerder of het product. Maar het komt ook zeker voor dat wij de content ontwikkelen voor de eigen communicatiekanalen van de adverteerder.

Tevens help je mee met het uitwerken van content strategieën. Tijdens het pitchtraject geef je input op het gebied van branded content en helpt mee met het creëren van de pitchpresentatie. Je bent in deze rol dus echt een spin in het web

Je gaat samenwerken met de accountmanagers van ons salesteam en wordt zo de schakel tussen de klant, de traffic-afdeling en de Studio. Je houdt zelfstandig de projectplanningen in de gaten, zet content klaar, initieert en maakt rapportages, communiceert met de klant over de resultaten en stuurt bij waar nodig om zo de CTR te laten stijgen.

Wat vragen wij?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in vergelijkbare rol;
 • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift;
 • Je hebt ruime ervaring met WordPress en/of andere CMS’en;
 • Je hebt een flexibele en proactieve werkhouding;
 • Je denkt in kansen en werkt graag samen met collega’s aan een gezamenlijk doel

Wat bieden wij jou? De functie van Content Manager is een dynamische en uitdagende rol waarin je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid krijgt. Bovendien kan je een echte bijdrage leveren aan het succes van New Skool Media. Daarbij werk je in een informele werksfeer met enthousiaste en gedreven collega’s.

Onze medewerkers maken het verschil, daarom bieden wij goede voorwaarden, zoals:

 • Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
 • In eerste instantie een tijdelijk contract voor 36 uur per week met de mogelijkheid om je uren flexibel in te richten
 • Een opleidingsbudget dat je kunt gebruiken voor je eigen ontwikkeling
 • Persoonlijk keuzebudget dat je kunt inzetten naar eigen wensen; extra verlofdagen, opleiding- en ontwikkeling of het fietsplan
 • Een bijdrage aan het woon-werkverkeer en andere secundaire arbeidsvoorwaarden
 • PGB pensioenregeling

Over New Skool Media
New Skool Media is één van de grootste multimediale uitgeverijen die Nederlanders met gemeenschappelijke interessegebieden, passies en hobby’s met elkaar verbindt met de beste artikelen en mooiste belevenissen. Het portfolio bestaat uit meer dan twintig bekende magazine merken waaronder delicious., EW, Vorsten, Columbus Travel en Fiets.

Solliciteren? Heb je interesse en beschik je over bovenstaande kwaliteiten? Mail dan je cv met motivatie naar humanresources@newskoolmedia.nl t.a.v. Chantal Walravens, HR Manager. Meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Onno Dekker, Client Service Manager via mail: onno.dekker@newskoolmedia.nl

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

 

 

Reacties gesloten