Columbus Travel

Sinds Columbus Travel in 2005 werd opgericht door twee gepassioneerde reizigers, heeft Columbus naam gemaakt als het toonaangevende reismagazine voor iedereen die buiten de gebaande paden wil treden. Elk jaar maken onze internationale reisprofessionals verschillende edities met 124 pagina’s onvergetelijke reisinspiratie, van diepgaande reportages en het laatste nieuws tot praktische tips en schitterende fotografie. Onze lezers hebben een passie voor reizen weg van de massa. Op columbustravel.nl, het grootste online reisplatform van Nederland, kunnen reizigers hun volgende reis plannen en na afloop gratis hun foto’s en tips delen met anderen. Je vindt er ook het laatste reisnieuws, leuke quizzen, praktische weetjes en mooie wedstrijden, dagelijks samengesteld door onze vakkundige redactie.

In Eigen Land

Leer Nederland buiten de gebaande paden ontdekken, dankzij de uitnodigende fotografie en 101 toegankelijke tips van In Eigen Land. Om inspiratie op te doen voor bijzondere korte uitjes én lange vakanties in Nederland. Verrassend, duurzaam en voor elk budget. Dichtbij, maar toch ver weg van het leven van alledag. Van de heidegronden van Drenthe en de meren van Friesland tot de creatieve broedplaatsen van Zuid-Holland en de wijngaarden van Limburg. Voor Nederlanders tussen de 30 en 65 jaar die van het buitenleven én culturele activiteiten houden, met extra aandacht voor fiets- en wandelliefhebbers en ouders met schoolgaande kinderen. Elke editie is maar liefst 148 pagina’s dik en in een oplage van 23.000 exemplaren verkrijgbaar in de boekhandel, supermarkt en webshop.

Naast het glossy magazine beheert de In Eigen Land redactie een online inspiratieplatform, waarop ruimte wordt gereserveerd voor advertenties en gesponsorde artikelen. Kijkt u voor meer informatie in de In Eigen Land Mediakit.

Doelgroep

De lezers van Columbus zijn op zoek naar bestemmingen waar het massatoerisme nog niet is doorgedrongen. Ze zoeken naar sfeer en authenticiteit, maar ook naar avontuur. Onze lezers hebben een passie voor reizen weg van de massa. Aan de andere kant van de wereld, maar ook om hoek in Nederland en voor elk budget. Reizen gaat voor hen niet om consumeren, maar om bijzondere, authentieke belevingen, met hart voor de natuur en hun medemens.

columbusmagazine.nl

ColumbusTravel_doelgroep

Reacties gesloten