Columbus Travel

ColumbusTravel_coverOntdek de wereld buiten de gebaande paden. Dat is het motto van reismagazine Columbus Travel. Met schitterende fotografie, diepgaande verhalen en uitgebreide reisinformatie bericht Columbus over de mooiste en meest ongerepte plekken ter wereld, ver weg en dichtbij. Met Columbus droom je niet alleen over de mooiste bestemmingen, je maakt je reisdromen ook waar. Naast het dikke reismagazine heeft Columbus ook een zeer actieve online community.

In Eigen Land

Nederland is niet één land maar ontelbaar veel landen: compleet nieuwe, inspirerende werelden waar je zelf op ontdekking kunt gaan. Nederland is het land van de spraakmakende kunst en culinaire verrassingen maar ook het land van geheime bossen en eindeloze waterwegen. Het land van oude ambachten maar ook van wereldberoemde moderne architectuur. Het land van nieuwe migranten én van de eeuwenoude adellijke families. Dankzij de uitnodigende fotografie en toegankelijke tips van In Eigen Land kunnen lezers deze nieuwe werelden zelf ontdekken. Om inspiratie op te doen voor bijzondere korte uitjes én lange vakanties in Nederland.

Naast het glossy magazine beheert de In Eigen Land redactie een online inspiratieplatform, waarop ruimte wordt gereserveerd voor advertenties en gesponsorde artikelen. Kijkt u voor meer informatie in de In Eigen Land Mediakit.

Doelgroep

De lezers van Columbus zijn op zoek naar bestemmingen waar het massatoerisme nog niet is doorgedrongen. Ze zoeken naar sfeer en authenticiteit, maar ook naar avontuur.

ColumbusTravel_doelgroep

Reacties gesloten