Kom jij onze redactie versterken? Beleggers Belangen is op zoek naar een

BEURSEXPERT/BEURSANALIST met schrijftalent (v/m)

Wie wij zijn

Beleggers Belangen is de grootste onafhankelijke titel voor de particuliere belegger. Via onze website en ons wekelijkse magazine voorzien we duizenden particuliere beleggers het hele jaar door van de informatie die ze nodig hebben voor het inrichten van hun beleggingsportefeuilles. Of het nu gaat om aandelen, obligaties, ETF’s, opties, grondstoffen of bitcoins, de redactie van Beleggers Belangen duikt er in en komt met een gedegen beleggingsadvies. Ook verzorgen we chatsessies, podcasts en webinars.

Wie wij zoeken

Vanwege het vertrek van een van onze redacteuren hebben we een vacature. We zijn op zoek naar een scherpe beursanalist met een brede belangstelling en een duidelijke mening. Iemand die het leuk vindt om zijn of haar gedegen analyses met een breed publiek te delen en die duidelijke adviezen geeft in heldere taal. Iemand die graag op onderzoek uitgaat en ervan geniet om anderen voor te zijn met het ontdekken van kansrijke beleggingen. Iemand die nooit uitgeleerd is, een grote nieuwsgierigheid heeft en altijd op zoek is naar nieuwe beurskennis.

Mocht je je hierin herkennen en lijkt het je leuk om onze redactie te komen versterken, dan zouden we graag met je in contact komen. Daarbij willen we benadrukken dat het voor ons belangrijker is wie je bent en wat je kunt dan hoeveel jaren werkervaring er op je cv staan.

Wat bieden wij jou?

  • Een bruto maandsalaris van maximaal €3400 per maand op fulltime basis (36 uur)
  • Een functie met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
  • Een jaarcontract voor 36 uur per week met de mogelijkheid om je uren flexibel in te richten
  • Hybride werken, het is mogelijk om de helft van je dagen thuis te werken. Dagen in overleg.
  • Persoonlijk keuzebudget dat je kunt inzetten naar eigen wensen; extra verlofdagen, opleiding- en ontwikkeling of het fietsplan
  • PGB pensioenregeling, middelloonregeling.
  • Het hele jaar door ontwikkelen is geen probleem, wij bieden cursussen en trainingen via Studytube aan. 

Over New Skool Media
New Skool Media is een van de grootste multimediale uitgeverijen die Nederlanders met gemeenschappelijke interessegebieden, passies en hobby’s met elkaar verbindt met de beste artikelen en mooiste belevenissen. Het portfolio bestaat uit meer dan twintig bekende magazine merken waaronder delicious., EW, Vorsten, Columbus Travel en Fiets.

Solliciteren?

Heb je interesse en beschik je over bovenstaande kwaliteiten? Mail dan je cv met motivatie naar
humanresources@newskoolmedia.nl t.a.v. Chantal Walravens, HR Director. 

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gereageerd.

Reacties gesloten