Adverteert u in onze media met een printadvertentie of online op onze digitale platforms? Onderstaand leest u per soort advertentie hoe u het materiaal kunt aanleveren.

Online campagnes

Materiaal voor online campagnes kunt u aanleveren via onze advertentieportal. De link naar deze portal ontvangt u via de mail van onze Traffic Afdeling na het reserveren van uw online campagne. Via deze portal kunt u in een paar eenvoudige stappen het advertentie materiaal uploaden. Materiaal dient 3 werkdagen vóór aanvang van de campagne te worden aangeleverd. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze Traffic Afdeling via traffic@newskoolmedia.nl of T. 020-2105450.

Onderstaand kunt u de aanleverspecificaties voor online advertentiemateriaal downloaden:
aanleverspecificaties-online-NSM-2019
elsevierweekblad-specificaties partnerpagina-2020
facebook post-aanleverspecificaties-2020

Native-in-Article

De ‘Native-in-Article’ is een native advertising template die via Google Ad Manager uitgeleverd wordt op de gewenste site onderaan artikelen. Met dit product is het mogelijk om de boodschap middels tekst en afbeeldingen over te brengen aan de juiste doelgroep op het juiste moment (en binnen de juiste context (sites). Vanuit de template is een click-out mogelijk.
Bekijk hier de aanleverspecificaties van de native-in-article.

Nieuwsbrieven

Materiaal voor nieuwsbrieven kunt u mailen naar uw contactpersoon van onze Sales Afdeling. Neemt u voor meer informatie over het adverteren in onze nieuwsbrieven contact op met onze Sales Afdeling via sales@newskoolmedia.nl of T. 020-2105459.

Onderstaand kunt u de planning en aanleverspecificaties voor nieuwsbrief advertorials downloaden:
columbustravel-aanleverspecificaties nieuwsbrief advertorial-2020
zin-aanleverspecificaties nieuwsbrief advertorial-2020

Print advertenties

Materiaal voor print advertenties kunt u aanleveren via onze advertentieportal. De link naar deze portal ontvangt u via de mail van onze Traffic Afdeling na het reserveren van uw advertentie. Via deze portal kunt u in een paar eenvoudige stappen het advertentie materiaal uploaden. De aanlevertermijn van printmateriaal kunt u terugvinden op de tariefkaarten van onze magazines. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze Traffic Afdeling via traffic@newskoolmedia.nl of T. 020-2105450.

Onderstaand kunt u de aanleverspecificaties voor print materiaal downloaden:
aanleverspecificaties-printmateriaal-2020
columbusmagazine-aanleverspecificaties print-2020  /  Engels: columbusmagazine-specifications print material-2020
columbusmagazine-aanleverspecificaties print advertorial-2020  /  Engels: columbusmagazine-specifications print advertorial-2020
elsevierweekblad-aanleverspecificaties print advertorial-2020
elsevierweekblad-lezersaanbieding template-2020

Lead Solutions

Materiaal voor het aanleveren van een Click Advertorial of een Lead Advertorial kunt u mailen naar uw contactpersoon van onze Sales Afdeling. De specificaties voor het aanleveren vindt u onderstaand:
aanleverspecificaties-clickadvertorial-2019
aanleverspecificaties-leadadvertorial-2019

Commerciële bijlagen

De richtlijnen voor het aanleveren van materiaal voor commerciële bijlagen (meehechters, losse inserts, opplakkaarten) kunt u onderstaand downloaden. Staat het betreffende magazine er niet bij? Neem dan contact op met onze Traffic Afdeling via traffic@newskoolmedia.nl of T. 020-2105450.

Nederlands
Elsevier Weekblad – Aanleverspecificaties commerciële bijlagen 2020
Insertspecificaties Beleggers Belangen
Insertspecificaties Columbus Travel

Engels
Elsevier Weekblad – Specifications Commercial supplements 2020

Reacties gesloten