Grootste zelfmaakmodeblad van Nederland compleet vernieuwd!

AMSTERDAM- Knipmode is vernieuwd! De groeiende belangstelling voor het zelf kleding maken heeft de redactie gestimuleerd om het magazine aan een restyling te onderwerpen.

Het formaat is groter dus alles is nu nog duidelijker zichtbKnipmode september 2015aar. Het verschijnt op mooier papier zodat de modellen nog beter tot hun recht komen. Maandelijks zijn er meer DIY-rubrieken, met meer trends. Én vanaf nu kun je alle patronen maken in de maten 34 tot en met 54.

Hoofdredacteur Peggy Weijergang: “Misschien merk je het ook in jouw omgeving: naast kleding zelf naaien is er steeds meer belangstelling voor het versieren (pimpen) van kleding en het zelf maken van accessoires. Daarom hebben we een aantal nieuwe rubrieken in het leven geroepen. Enkele rechtstreeks geïnspireerd op de catwalktrends, andere met leuke DIY-techniekjes om bestaande kleding te decoreren.

Een belangrijk argument voor het zelfmaken is ook steeds vaker dat mensen zich meer bewust worden van de duurzaamheid van de producten die ons leven vullen. De consument keert zich vaker af van de massacultuur en heeft de behoefte zich te onderscheiden met iets unieks. Aan die behoefte willen wij voldoen. We hopen samen met de kwaliteitsbewuste consument de markt een beetje te kunnen verbeteren en de wegwerpcultuur te verminderen. Ook kunnen lezeressen door Knipmode vaak realiseren wat zij in de winkel niet kunnen vinden

Met de vernieuwde Knipmode bieden we nog meer inspiratie en denken we een breder publiek te enthousiasmeren voor deze fantastische hobby: het zelf maken van kleding en accessoires.

De nieuwe Knipmode ligt nu in de winkel, of bestel hem hier!